Jump to content
Anakin_Theo

Urari

Recommended Posts

Posted

aho aho copii si "neamuri" stait putin si scoateti banu ca ma doare rau rau glandu si nu tip ca bou' degeaba tip ca sa imi iau loveaua si sa scot gagica-n "town" sa ma scot cu un blau geaub...tongue.gif sincer acuma numai sanatate si fericire pe timpul sarbatorilor un an nou fericit si fara de necazuri si certuri etc SI TOT CE VA DORITI biggrin.gif

Posted

Pinned, ca tot vroiam sa fac un thread de urari zilele astea... Merge si asta.

La multi ani, sarbatori fericite, sa va aduca mosul tot ce va doriti, femei, masini, bani, sanatate, iahturi, vedete, fericire... din astea tongue.gif

Posted

La Multi Ani Linkmania

-PS:Vad ca a inceput sa ninga pe Link... gg ptr initiativa si sper sa fie prezente mai multe schimbari anul viitor

Posted

La mutli ani linkmania

La multi ani tuturor, multa sanatate, noroc la bani si fie ca anu ce vine sa va aduca multa fercire in suflet.

Posted

Acum ca eu sunt bolnav stiu ca cel mai important este sanatatea,pentru ca fara ea nu te bucuri de nimic!Asa ca va urez multa,multa sanatate pentru ca restul vine de la sine!Sarbatori fericite pentru toti !

Posted

@csoka.zslot

same thing here... smile.gif si io am racit 5.gif

la mine vacanta a venit de miercuri eusa_whistle.gif

in rest sanatate, fericire, sa vi se indeplineasca tot ce va doriti

CRACIUN FERICIT

Guest Mosh Craciun
Posted

Mosh Craciun a venit care a fost cuminte ? 24.gif

Posted

La multi ani tuturor fie ca anul care vine sa fie unul mai prosper si mai bun pt n0i toti in special pt. cei care au avut greutati in 2005 si Craciun fericit ! wink.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...