Jump to content
Guest bbarlea

Depasiri pe Ianuarie

Credeti ca se vor factura depasirile pe luna Ianuarie?  

49 members have voted

1. 1. Credeti ca se vor factura depasirile pe luna Ianuarie?

• Da
      15
    • Nu
      7
    • Doamne fereste!
      16

Recommended Posts

Guest bbarlea
Posted

Sondaj de opinie pe un esantion reprezentativ (sau nu?) referitor la facturarea depasirilor pe ianuarie.

Posted

dacum ... mai intai sa dus la cei de la rds si ia intrebat daca ar fi bine sau nu sa il faca.

dupa aia a meditat 2 saptamani

si a hotarat

Posted

Un sondaj binevenit, ar trebui sa raspundem cu totii la el, iar luna viitoare cind vine factura vedem cine a avunt sau u a avut dreptate ;)

Posted

Da ii raspunde cineva ca vreau si eu sa stiu :P .

No offense, dar cine naiba se apuca sa citeasca topicul ala de 19 pagini?

am editat primu post de pe thread, cu concluzia thread-ului or smth ;)

Posted

mai frate, tu cat ai trafic? nu ai vazut ca mai sunt si alte thread-uri care discuta aceasta problema? Este cat se poate de clar...

DEPASIRILE PT VECHII ABONATI SE CONTORIZEAZA (pt anumite orase)

DEPASIRILE PT NOII ABONATI NU SE CONTORIZEAZA.

pt mai multe detalii, intreaba la rds-ul din orasul tau.

HAPPY?? :unsure: :ph34r:

Guest bbarlea
Posted

am editat primu post de pe thread, cu concluzia thread-ului or smth  ;)

Concluzia thread-ului era ca cei de la rds sunt varza si habar nu au cand incepe oferta. Ba 1 ianuarie, ba 1 februarie si in Slatina parca era din 2 februarie. Eu nu am putut sa pricep nimic clar din thread de aceea am postat acest pool ca sa vedem daca a inteles lumea ceva din ce spune rds.

Guest bbarlea
Posted

Este cat se poate de clar...

DEPASIRILE PT VECHII ABONATI SE CONTORIZEAZA (pt anumite orase)

DEPASIRILE PT NOII ABONATI NU SE CONTORIZEAZA.

Nu e clar deloc! Oferta e unica pe tara inca nu te-ai prins? Facturile se fac la Bucuresti nu la filialele locale. Nu se poate ca unele filiale sa contorizeze depasiri si altele nu. Problema e de ce Bucurestiul spune una si filialele locale alta?

Posted

Uite, sti care e treaba, in Slatina oferta intra din 1 februarie. NU SE CONTORIZEAZA DECAT PT NOII ABONATI (din 1 ianuarie), pt cei vechi se contorizeaza pe ianuarie.

Si daca facturile vin de la Bucuresti, ce crezi ca aia nu contorizeaza?

Intrebare pt abonatii cu 9$: A depasit cineva limita aia de 2 GB? Daca da, merge mai greu acum decat ianinte (vi s-a injumatatit banda)? - intrebarea este valabila pt toti cei care au depasit limitele din noile abonamente... :unsure:

Posted

pe zi aveam 128,6 kb/s, dar cu Azureus atingeam o viteza de download doar de 6 kB/s, iar acu' la la miezu noptii: Your current bandwidth reading is:

12.40kbps

which means you can download at 1.55 KB/sec. from our servers. :angry: merge din ce in ce mai rau :angry:

Posted

Imi merge in continuare cu "Your current bandwidth reading is: 646.80kbps

which means you can download at 80.85 KB/sec. from our servers". Nici nu mai stiu ce sa cred si nici ce se intampla in sanul rdsului...

Guest bbarlea
Posted

La Mures e acelasi rahat: 256 kbs metropolitan cand ai noroc, 128 kbs in afara.

Am depasit cei 2 GB din abonamentul de 9$ si e banda e la fel ca inainte de depasire.

Guest bbarlea
Posted

Nu neaparat, crezi ca cei de la rds sunt atat de rapizi incat sa implementeze limitarile de banda pe toate ip-urile in 3 saptamani fiecare in functie de ce abonament are? Eu nu prea cred... Cu toate acestea faptul ca merge la fel nu inseamna ca traficul ramane limitat. De exemplu in vara cand s-a dublat traficul si banda, pe factura s-a tinut cont de noua grila de trafic dar banda s-a dublat abea dupa o luna sau doua. Deci nu se poate trage o colcluzie clara inca.

Guest bbarlea
Posted

In concluzie: Rezultatele sondajului ar trebui sa dea de gandit departamentului de relatii cu clientii al RDS. Doar 19.35% au inteles ca nu se contorizeaza depasirile pe ianuarie. Ar fi fost prea greu sa se scrie clar pe site de cand intra in vigoare oferta?

I-ar fi scutit pe multi din angajatii RDS din teritoriu sa raspunda la aceleasi intrebari de zeci de ori pe zi.

Posted

Ar fi culmea sa se contorizeze...din moment ce au facu un anuntz pe site-ul lor oficial.....plus ca am sunat de vreo 5 ori la ei....

Dak cumva se contorizeaza va fi vai shi amar de capul lor.....

Oricum am avut 4 GB shi a mers la fel de bine tot timpul....

Guest loco4ever
Posted

A fost careva la RDS sa isi vada factura pe Ianuarie?

Am inteles ca de pe 10 se poate plati chiar daca nu vine factura acasa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...