csoka.zsolt Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 PLZ ajutati-ma cu niste site-uri unde pot afla preturi si alte chestii despre DVD-playere!!!Scrieti-mi niste site-uri!!Atentie DVD-player dar nu la calculator ci conectat la Televizor!!!!Va multumesc!! :D
rats Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 anyway, daca chiar ti-ai lua, i-ati care citeste si divx, adica si filme pt. calculator (.avi). Eu am un philips nu-s-de-care si ii perfect. Costa pe la 50-60 euro (fara home theater)
csoka.zsolt Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 anyway, daca chiar ti-ai lua, i-ati care citeste si divx, adica si filme pt. calculator (.avi). Eu am un philips nu-s-de-care si ii perfect. Costa pe la 50-60 euro (fara home theater) De unde ti-ai luat DVD-playerul ????
Heavy_D Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Pentru 4 Milioane este Player la Metro care citeste Divx si Xvid.
rats Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Pentru 4 Milioane este Player la Metro care citeste Divx si Xvid. i just... said that <_<
alinush_83 Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 daca iti iei unul sa iti iei din ala cu corectare de erori, mai ales daca vrei sa inchiriezi, pt ca cele de la centrele de inchirieri sunt foare zgaraiate, iar cele fara corectie de erori se blocheaza, sar...etc(stiu eu ce zic, lucrez la un asemenea centru) <_< Deci ai grija ce iti iei... B)