Xellos Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf chiar nu mi-a trecut prin cap sa aud asemenea chestii nu credeam ca "Jingle Bells" cantat invers are asemenea versuri
Isome Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 eu am si picat jos...ce imi vine sa omor pers care fac astfel de joculete
Anakin_Theo Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 am dat ecranul jos ca stiam ca e....cv...cu... Deci pls, puneti si voi un SS sau pe PM la mine pls sa vad ce e
frankie Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 am dat ecranul jos ca stiam ca e....cv...cu...Deci pls, puneti si voi un SS sau pe PM la mine pls sa vad ce e tzipa unu de te c**i pe tine de frica...doar atat
wine Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Baa nu mai speriati lumea Dadusem tare sa aud versurile si..................... m-am VARSAT cu scaunul
Anakin_Theo Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 loooooooool solider dar ala care tipa arata nasol?? ca dau voulumu incet si ma uit??
Xellos Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 loooooooool solider dar ala care tipa arata nasol?? ca dau voulumu incet si ma uit?? nu e nici un "monstru" e o persoana cu invert colors that's some scary s**t edit : poze http://img434.imageshack.us/my.php?image=monstru16ma.jpg si cum arata el defapt --> http://img434.imageshack.us/my.php?image=monstru24pw.jpg
wine Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 loooooooool solider dar ala care tipa arata nasol?? ca dau voulumu incet si ma uit?? E fata unui tip(care monstru?) care stie sa tipe tata!
Nagasaky Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Mda alta prostie de-asta eram sigur.Deja cum am mai spus sunt obinuit si stiam ca e prostie de-asta.Asa ca urmati sfatul meu: 1. Cand incepe cu tampenii ca da volmul mai tare sa auzi muzica etc. Faceti opusul. 2.Cand sunt joculete cu mous-ul nu il jucati sau inchideti ochii cand atingeti peretele. 3.Dak e joculet cu "vei muri"... "sau vei trai pana" ... cand terminati asa zisul test inchideti ochii si dati boxele incet. CU ACESTI PASI VA ASIGURATI CA VETI FACE UN ATAC CEREBRAL MAI TARZIU
Anakin_Theo Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Nagasaky' date='Dec 16 2005, 12:52 AM'] Mda alta prostie de-asta eram sigur.Deja cum am mai spus sunt obinuit si stiam ca e prostie de-asta.Asa ca urmati sfatul meu: 1. Cand incepe cu tampenii ca da volmul mai tare sa auzi muzica etc. Faceti opusul. 2.Cand sunt joculete cu mous-ul nu il jucati sau inchideti ochii cand atingeti peretele. 3.Dak e joculet cu "vei muri"... "sau vei trai pana" ... cand terminati asa zisul test inchideti ochii si dati boxele incet. CU ACESTI PASI VA ASIGURATI CA VETI FACE UN ATAC CEREBRAL MAI TARZIU ce iti apare la alea cu vei muri?? pls zii..am dat de unu..
Anakin_Theo Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 m-am uitat si eu.....DA TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Isome Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 nu credeti ca ar fi cazul sa NU NE MAI SPERIATI CU ASA CEVA?
DevilMind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Era sa ma duc jos de pe scaun .. ma asteptam sa fie ceva in genu da iaca ca a inceput in momentu in care ma asteptam cel mai putin
{JM}Alex Lifetaker Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Intru acum in joc...intai inchid boxele Later edit: Muhaha got u ) I'm so good Super... nu stiam ca un colind are conotatii sataniste Incercati-l si voi
Shade Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Eu am fost mai smecher, am inchis boxele si m-am bagat sub masa, tragand cu coada ochiului din cand in cand.
Qui-Gon Jinn Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Eu am fost mai smecher, am inchis boxele si m-am bagat sub masa, tragand cu coada ochiului din cand in cand. lol deci nu sunt singurul