Guest alexman Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Alaltaieri 22 ianuarie am observat ca a inceput sa mearga prost rds cablelink. In loc sa mearga cum trebuie cu ~~ 30 scadea la 23 22. De ieri a inceput sa mearga si mai prost. Cateodata se intrerupe de tot, alte dati merge cu 5, 6 k. Abia am putut sa intru pe pag asta. E doar la mine sau aveti si voi aceeasi problema? (am un ab normal de 9 $). Poate se intampla asta pentru ca au bagat trafic nelinitat si au suprasolicitat serverele. Ce sa fac? Multam anticipat.
alex Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 sa vorbesti cu cei de la tehnic pentru a mia oara LINKMANIA NU SE OCUPA DE PROBLEMELE RDS CABLELINK
Guest alexman Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Eu am postat ca sa vad daca sunt altii care au aceeasi probleme ca mine. Nu o sa te chem pe tine sa-mi repari netul stai linistit. Esti orb nu vezi ca eu intreb daca mai are cineva aceeasi probleme. Am chemat eu o "echipa linkmania" sa vina la mine acasa? Blind man
alex Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 sunt orb si am sa apas din greseala pe lacatel(adica topic inchis)