Jump to content
t0mi

RdsTel

Recommended Posts

Posted

nu stiti careva daca se pot conecta doua telefoane pe acelas modem, cu numere diferite, ca am vazut ca pe modem sunt 2 'gauri' pt. mufe de telefon

Posted

..Da dar.. numa 1 iti va merge daca vrei si pe cealalta.. cred ca trebuie sa platesti

Si .. a nuj.. cum ramane dar la noi 'Oradea' nu o sa mai avem telefon prin modem, trage cablu separat pt RDSTEL ;)

Posted

am auzit si eu ca au inceput sa traga cablu separat pt telefonie. e un lucru f bun, inseamna ca le merge treaba si trec din ce in ce mai multi pe RDS Tel.AIci in Craiova cica e coada la Romtelecom pt renuntare la postul telefonic :P dar pt cei care avem modem mai trag cablu separat sau numai pt cei care n-au Net?

Posted

Am am auzit ca or plans foarte multi ca nu au ton

Mai ales la sarbatori nu aveam 4 zile ton :o <_<

Dupa cum am auzit de aia se trage separat fir ptr tel .. si se trage la toata lumea ;)

Posted

Scumpirea Romtelecom va duce la pierderea si mai multor abonati si deci se va orienta lumea spre RDS.Tel. Din pacate, reteaua nu e stabila incat sa-ti asigura o legatura perfecta. Ba nu e ton, ba se aude cu intreruperi, ba moare telefonul... si e de ajuns sa se intrerupa doar o convorbire importanta si gata... te-ai saturat de ei. In concluzie mi se pare normal sa incerce sa imbunatateasca infrastructura si sa o faca mai stabila, altfel nu va avea succesul scontat.

Guest serghei2004
Posted

la mine se aude cu ecou. parca-s in pestera ;)

Posted

la mine se aude cu ecou. parca-s in pestera ;)

asa si la mine.. si daca vorbesc departe (ma refer la SUA) am 'lag' de aproximativ 1 secunda. dar hai sa ne intoarcem la oile noastre,) se pot lega 2 linii de telefon cu 2 numere diferite pe acelas modem :)

Posted

PAI la mine se aude fffff bine...fara ecou si in USA!!! in legatura cu 2 linii...poti sa-ti pui dar sigur nu poti acelasi nr de tel (adika doua telefoane sa le folosesti cu acelasi nr pe fiecare in parte) a doua gaura care o vezi acolo care cred ca e line 1 ca de obicei la line 2 se pune prima data, ii pt un alt nr de tel diferit de cel pe care il ai acum...io am incercat sa falosesc doua telefoane cu acelsi nr si le-am pus pe line 1 si 2 si numai unul megea....numai daca mai cer un nr de tel adika bani in plus <_< ...acuma folosesc tot doua telefoane dar pe acelasi nr dar ajutandu-ma cu un distribuitor!~! :D

asa ca daca vrei doua linii functioneaza dar platesti!!!! ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...