t0mi Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 nu stiti careva daca se pot conecta doua telefoane pe acelas modem, cu numere diferite, ca am vazut ca pe modem sunt 2 'gauri' pt. mufe de telefon
erty Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 ..Da dar.. numa 1 iti va merge daca vrei si pe cealalta.. cred ca trebuie sa platesti Si .. a nuj.. cum ramane dar la noi 'Oradea' nu o sa mai avem telefon prin modem, trage cablu separat pt RDSTEL ;)
tyler-durden Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 am auzit si eu ca au inceput sa traga cablu separat pt telefonie. e un lucru f bun, inseamna ca le merge treaba si trec din ce in ce mai multi pe RDS Tel.AIci in Craiova cica e coada la Romtelecom pt renuntare la postul telefonic :P dar pt cei care avem modem mai trag cablu separat sau numai pt cei care n-au Net?
erty Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Am am auzit ca or plans foarte multi ca nu au ton Mai ales la sarbatori nu aveam 4 zile ton :o <_< Dupa cum am auzit de aia se trage separat fir ptr tel .. si se trage la toata lumea ;)
nwradu Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Scumpirea Romtelecom va duce la pierderea si mai multor abonati si deci se va orienta lumea spre RDS.Tel. Din pacate, reteaua nu e stabila incat sa-ti asigura o legatura perfecta. Ba nu e ton, ba se aude cu intreruperi, ba moare telefonul... si e de ajuns sa se intrerupa doar o convorbire importanta si gata... te-ai saturat de ei. In concluzie mi se pare normal sa incerce sa imbunatateasca infrastructura si sa o faca mai stabila, altfel nu va avea succesul scontat.
tyler-durden Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 ma nu stiu cum e la voi dar eu din decembrie de cand mi-am bagat telu nu am avut nici o problema (lipsa ton, sa se auda cu ecou), deci eu sunt exceptia ;)
erty Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Asta e norocul tau, eu din 28dec pana in 2ianuarie nu am avut ton :-&
Guest serghei2004 Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 la mine se aude cu ecou. parca-s in pestera ;)
t0mi Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 la mine se aude cu ecou. parca-s in pestera ;) asa si la mine.. si daca vorbesc departe (ma refer la SUA) am 'lag' de aproximativ 1 secunda. dar hai sa ne intoarcem la oile noastre,) se pot lega 2 linii de telefon cu 2 numere diferite pe acelas modem :)
Drumuzik Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 PAI la mine se aude fffff bine...fara ecou si in USA!!! in legatura cu 2 linii...poti sa-ti pui dar sigur nu poti acelasi nr de tel (adika doua telefoane sa le folosesti cu acelasi nr pe fiecare in parte) a doua gaura care o vezi acolo care cred ca e line 1 ca de obicei la line 2 se pune prima data, ii pt un alt nr de tel diferit de cel pe care il ai acum...io am incercat sa falosesc doua telefoane cu acelsi nr si le-am pus pe line 1 si 2 si numai unul megea....numai daca mai cer un nr de tel adika bani in plus <_< ...acuma folosesc tot doua telefoane dar pe acelasi nr dar ajutandu-ma cu un distribuitor!~! :D asa ca daca vrei doua linii functioneaza dar platesti!!!! ;)