TenshiTNQ Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 ;) Vreau sa stiu dak exista vreun furnizor de internet prin fibra optika in Baia Mare...... poate sa imi zica cineva.....? :)
t0mi Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 da, este. RDS dar din cate stiu eu furnizeaza numa` la persoane juridice (firme) si e destul de costisitor
Guest vlad.turbuleasa Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Sincer amu` s-o bagat RDS-ul dar in Baia Sprie nu vor sa vina nesimtiti !! Stam pe reslleri cei mai mari care au si ei connexiune wireless cand sun in bm la rds zice sa sun peste 2 luni si tot ase'...Nah oameni ziceti cand veniti sa stim nu sa ne milogim la reslleri astea nesimtit !! Apropo RDS-ul furnizeaza teorectic pe toata Baia Mare la preturi acceptabile !! :blink:
csoka.zsolt Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Apropo RDS-ul furnizeaza teorectic pe toata Baia Mare la preturi acceptabile !! :blink: RDS-ul in Baia Mare furnizeaza internet cu acelasi tarif!Adica preturile normale RDS(vezi AICI)!! :D