Jump to content
TaiPan

Prioritatea utilizatorilor?

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare care este prioritatea cu care sunt vazut userii pe serverele linkmania?

Acum cateva zile jucam cs pe linkmania Ploiesti si la un moment dat am inceput sa am ping 80 (care nu streseaza pe nimeni, adica pana la 120 e ping relativ normal) si o gramada de baietzi care jucau din sali de net au inceput sa admin sa strige la admin sa-mi dea kick (ei aveau ping 40). Toata aceasta tarasenie s-a terminat cu kick, kick, kick si tot asa pentru mine.

Adica eu nu inteleg daca am lag este vina RDS-ului nu? Si oricum nu era ceva de speriat (fata de 200 cum sunt pe alte servere) asa ca de @su m-a tot kickuit in prostie?

Posted

poate daca inveti sa te exprimi corect in limba romana o sa intelegem si noi ce probleme ai avut pe ce server din cauza cui etc. oricum problemele legate de conexiune nu se rezolva pe linkmania

Posted

Alex tu ai o crize personala sau ce?

Adica daca omul e nervos (adica NERVOS) si mai face greseli tu trebuie sa-ti afisezi stupizenia cu remarci ce simuleaza inteligenta?

Posted

Alex tu ai o crize personala sau ce?

Adica daca omul e nervos (adica NERVOS) si mai face greseli tu trebuie sa-ti afisezi stupizenia cu remarci ce simuleaza inteligenta?

da am crize personale vroiam sa ma aruc de la geam da am zis sa mai postez oleaca pe linkmania

tot nu am inteles ce vrei asa ca .... nu trebuie sa te ataci ;)

hai ca , cu putin noroc daca nu ma arunc pana intri tu pe forum o sa iti raspund

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...