nwradu Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Am si eu o rugaminte pt abonatii Cablelink. Am vorbit cu cativa si sunt unii, printre care si eu, care am observat o chestie ciudata in contorizarea traficului. Mai exact, incepand cu data de 10 ianuarie, nu mi s-a contorizat in nici o zi trafic dupa ora 11 AM. Si cand zic nici un trafic, inseamna ca orele de dupa 11 ziua nici macar nu apar in lista, nici macar cativa bytes acolo. In doi ani de abonament n-am patit niciodata asta, am tras o groaza zilele astea si nimic contorizat, sper ca nu e o greseala de afisare pe site (ar fi culmea chiar sa se contorizeze bine si sa afiseze pe site prost). Deci in concluzie, rog alti abonati Cablelink, in special Bucuresti dar si in tara, sa se uite pe pagina lor de trafic, si sa se uite in fiecare zi cum e traficul pe ore. Cei care observati ca dupa ora 11 nu se contorizeaza nimic, uitati-va si pe cate zile in urma se intampla asta...
JUANN Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 La mine in IASI se contorizeaza absolut tot, vezi sa nu fie vreo eroare la pagina de trafic si sa nu ai surprize.
nwradu Posted January 22, 2005 Author Posted January 22, 2005 Nelimitat eu sunt de parere ca avem de la 1 februarie. Pana atunci ramane limitat, cel putin in lipsa unei confirmari clare. Dupa 1 februarie, tragi cat vrei... dar multi din cei care au banda 32 acum sunt norocosi daca scot un 20 din ea, dupa ce va fi limitata la 16 sa vezi atunci ce viteza obtii. Eu zic ca lumea tot va tine de banda ca de pui fript, ca daca iti taie din viteza s-a dus totul, ajunge aproape ca pe dialup.
lucal2 Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 La mine in IASI se contorizeaza absolut tot, Shi la mine contorizeaza ;)
Bobby18 Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 la fel si la mine, se contorizeza tot traficul indiferent la ora la care este facut!
Dr.Dre. Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Si cand zic nici un trafic, inseamna ca orele de dupa 11 ziua nici macar nu apar in lista, nici macar cativa bytes acolo Am patit la fel dar numai in primele doua luni, de fapt in prima jumatate de luna (m-am conectat din 15 a lunii) si in urmatoarea, dar lipseau zile intregi din ,,trafic,, din luna a treia ,,si-au revenit,, si nu mai lipseste nimic, ba chiar apare trafic si in zilele (rare) cand nu deschid comp-ul (gen 0,01b), nu e mult ,,dar apare,, O intrebare pentru cine mai citeste pe aici. Va merge corect programul ,,trafic cablelink,,? ( luat de pe linkmania ). Mie imi arata un trafic de 0,11M, chiar daca am mult mai mult.
Kane Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Nelimitat eu sunt de parere ca avem de la 1 februarie. Pana atunci ramane limitat, cel putin in lipsa unei confirmari clare. Dupa 1 februarie, tragi cat vrei... Dap sunt total de acord, luna asta stau linistit si voi consuma doar cei 2 GB. Luna viitoare e sigur nelimitat deci... Oricum ma joc MU in prostie si nu prea am timp sa downloadez :lol:
erty Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Hehe :) pe mine nu ma mai intereseaza... ce se contorizeaza :) Oradenii au nelimitat din 1 Ianuarie :rolleyes: Adevarat ca merge prost .. (doar noaptea ajungi la 25-30KB)
rats Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Tot ce vad ii o depasire de 3GB (4,168.09 MB) :lol:
lpboy Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 nwRADU:si eu am aceasta problema. Dupa ora 12:00 nu mai contorizeaza nimik Stiu ca am facut trafic de peste 600 mb numai intr-o zi,dar traficul a ramas la fel; abia dupa vreo 3 zile mi-a venit vreo 20-30 mb in plus la trafic. Eu sunt din Buc
R@ziel Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Am inteles ca traficul este deja nelimitat ;) Poate asta sa fie cauza :)
nwradu Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 Am inteles ca traficul este deja nelimitat ;) Poate asta sa fie cauza :) Nu asta este cauza.
alinush_83 Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Am patit la fel dar numai in primele doua luni, de fapt in prima jumatate de luna (m-am conectat din 15 a lunii) si in urmatoarea, dar lipseau zile intregi din ,,trafic,, din luna a treia ,,si-au revenit,, si nu mai lipseste nimic, ba chiar apare trafic si in zilele (rare) cand nu deschid comp-ul (gen 0,01b), nu e mult ,,dar apare,, O intrebare pentru cine mai citeste pe aici. Va merge corect programul ,,trafic cablelink,,? ( luat de pe linkmania ). Mie imi arata un trafic de 0,11M, chiar daca am mult mai mult. si eu am avut aceiasi nedumerire, si i-am intrebat pe cei de le rds si mi-au spus Buna ziua, este corect ce ati observat dvs., este traficul facut de modem. La o perioada data de timp, modemul face un 'querry' catre server si acesta ii raspunde, prin trimitere de pachete de date. Este un trafic foarte mic, pe care il vedeti, dar noi in baza de date cu trafic efectuat de clienti il monitorizam separat: Trafic IP calculator client /Trafic modem client numai bine, .............................................. Laura Tudor Sales Representative Romania Data Systems Slatina
lpboy Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Ce porcarie.Adika RDS vede alt trafic decat cel din contul meu? Eu acum trebuie sa platesc prostia lor? :huh:
erty Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 :unsure: Nu asta se numeste... "Tzeapa?!" :blink: :lol:
nwradu Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 Ce porcarie.Adika RDS vede alt trafic decat cel din contul meu? Eu acum trebuie sa platesc prostia lor? :huh: Nu... e vorba de un trafic de maxim cativa kB pe zi, sa zicem 25 kB pe zi. Inseamna cam un mega pe an, cu aproximatie... Nu te rupe la buzunar :rolleyes: Sunt niste impulsuri de control prin care modemul semnalizeaza ca e online si bla bla. lpboy, mi se pare mie sau esti si pe hubul de Cablelink Bucuresti? Ai mai auzit de altii pe acolo care sa spuna ca nu au trafic dupa ora 11? Cum e hubul?
lpboy Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Cum zici tu Levente:"Tzeapa" Dar asa face RDS bani?Profita de proaspetii utilizatori cablelink care nu stim prea multe la inceput,doar ne bucura ca am scapat de dial-up,si cand vrem sa donwloadam ceva ne uitam la trafic si zicem:"hai ca pot sa dldez si asta ca nu am decat 20 mb trafic",ca apoi ,surpriza sa ma trezesc la sfarsitul lunii cu o factura mare cat prostia celor de la RDS Depaseste orice limita
lpboy Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Nu stiu exact daca s-a vorbit despre cazul meu pe hub(in general las calculatorul sa dldeze si eu ma duc la alte treburi) Hubul este bunicel.Pacat sunt foarte putini care stau non-stop PS mesajul precedent l-am pus fara sa fi vazut mesajul tau .Acum m-am mai linistit merci :)
dontaskme Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 IN ARAD NU SE MAI CONTORIZEAZA TRAFFICUL DIN DECEMBRIE ASA CA ..... :rolleyes: Avem noroc ! TU DE UNDE ESTI ?? :huh: