Jump to content
TaiPan

Mari smecheri astia de la RDS

Recommended Posts

Posted

Bineinteles ca la inceput de an mi-a venit bunatate de factura la internet, dar ceea ce am descoperit in ea m-a umplut de veselie.

Factura avea scadenta pe data de 20 Ianuarie desi eu o primisesm in data de 18 iar data postei (cand a fost depusa) era de 17 Ianuarie. Faza super interesanta este ca data cand a fost facuta factura era de 10 Ianuarie, de ce interesanta?

PENTRU CA PE DATA DE 10 IANUARIE cursul dolarului a avut un maxim: (a se vedea istoricul de la BNR).

Adica in afara faptului ca primesc o factura de 4 milioane care are scadenta in 2 zile mai este si calculata la data care le-a connvenit cel mai mult. :angry: . Acum eu ca un cetatean cinstit m-am achitat de datorii dar nu stiu daca sa ma duc sau nu la OPC, atata doar sper ca sa nu cumva sa am probleme cu netul in anul in curs :ph34r:

Posted

Factura RDS mereu e eliberata pe data de 10 si scadenta pe 20. Eventual plu/minus o zi. De cateva luni e asa, inainte e eliberau ceva mai devreme si era scadenta cam pe 14 parca...

Posted

Ok dar nu e normal ca data postei sa fie 17 adica ei o fac pe 10 o tin la caldura 7 zile, o pun la posta si dupa aia din cauza incompetentei departamentelor lor sa ma forteze pe mine sa o platesc in 3 zile?

Poate nu toti oamenii au 4 milioane in buzunar zilnic.

De ce nu scriu atunci pe factura 10 zile de la data postei, nu?

Posted

Am patit luna asta mai rau. Nu mi-a venit nici o factura! NIMIC! Noroc ca am avut inspiratia sa ma duc sa platesc fara sa am factura.

Posted

Nu-ti taie netul daca nu platesti pana pe 20. Si oricum te poti duce dinainte la o casierie RDS sa-i intrebi cat ai de plata. La mine e si un tip de la RDS acolo, iti zice cati bani face si poti plati si fara factura.

Posted

exact asa e...io ma duc si platesc inainte sa vina factura daca vine...este ca vine dupa ce platesc si am patit ca am platit inaiinte de factura si dupa ce a venit n-am mai platit odata normal...si nu o mai mers netul a doua zi si i-am sunat...le-am facut tam-tam si mi-o pus inaopi netu...mari escroci...chiar daca am platit!!!! bine ca nu o durat numa 10 min cat nu am avut net...fhu!! is mari smecheri astia!!!

Posted

Din ce stiu io din contract.... Daca nu vine factura, asta nu inseamna ca nu se plateste. Prin 17-20 ale lunii, dati o fuga la RDS si platiti si fara factura.

Posted

Eu trebuie sa platesc factura pina pe 20 ale lunii si din cauza celor de la posta primesc acasa factura pe la sfirsitul lunii :angry: asa ca e bine daca ai primit-o totusi pe 18.

Personal nu mai astept factura in posta, ma duc inainte si intreb la caserie cit am de plata.

Posted

Pai nu mi se pare normal spun asta deoarece daca nu am bani in acest moment eu trebuie sa platesc penalizari. Adica daca factura e emisa pe 17 eu o platesc pe 22 ca atunci mi--au venit banii cine este vinovat de cele 2 zile de penalizare? RDS-ul nu?

AICI sigur e o conspiratie :ph34r: astia emit facturile la cursul care le convine si o tin la clocit pana le iese cursul dorit de ei altfel nu pot sa inteleg cum de o factura care E EMISA PE 10 E PUSA LA POSTA DE RDS pe 17. ce dreq fac cu ea 7 zile acolo? :blink:

Posted

Ce penalizari ma? Ti-a cerut cineva penalizari pana acum? Stai linisit ca nu e chiar asa cu penalizarile alea, stie si RDS-ul ca din cauza postei vine mai tarziu factura si nu sar pe tine ca studentii pe cartofi prajiti. Te agiti degeaba acum, asteapta sa te duci cu banii sa o platesti si vezi atunci ce si cum...

Posted

Nu stiu TaiPane... si eu in aceeasi situatie sunt, doar ca eu stiu cand trebuie sa fie factura si cat ma va costa, si nici nu ma sperii de depasiri, scadente si penalizari. Te stresezi prea mult cu subiectul asta, aia era concluzia mea. Plateste cand ai banii, ca nu iti taie RDS-ul netul la 12 noaptea in ziua scadentei...

Cat despre de ce e pusa factura la posta pe 17... de unde sa stiu eu? Suna la RDS si intreaba, afla exact cum sta situatia cu penalizarile, intarzierile, daca nu crezi ce iti spun eu despre ele. De aia sunt platiti oamenii aia, sa raspunda la aceste intrebari... Ultima oara cand am fost la sediul RDS, era acolo o secretara draguta care lingea de zor plicuri de facturi dintr-un teanc de pe birou. De ce a pus-o la posta dupa 7 zile e o intrebare la fel de buna precum "cand se va circula pe drumul dintre cotroceni si orhideea" (cum ma intreba zilele trecute unul, de parca as fi primar). Nu stiu... nu cred ca stie nimeni decat secretara aia si Dumnezeu...

Posted

cine este abonat de curand, si nu numai, imi poate spune si mie o chestie... :unsure:

cum sa plateste factura la net, la fel ca la mobil, pe o luna in avans? eu pana acum am paltit doar o factura pe decembrie si sincer nu cred ca era si abonamentul pe ianuarie inclus (am avut 940 mii - abon + taxa de instalare) - am platit fara factura. :unsure:

Posted

O sa primesti in posta factura exact ca la mobil, numai vezi ca trebuie platita pina pe 20 ale lunii, daca nu-ti vine pina pe 20 dute la caserie.

Posted

Tai-pane esti paranoic ;) La Baia-Mare scadenta este pe 20 iar factura vine(de la Buc)pe 21(iarna nu-i ca vara).Ce sa fac?sa ma gindesc la conspiratii? Nu!(trebuie sa am grija de neuronii mei) :blink: .Mergem frumos la casierie pina pe data de 25 si platim=toata lumea-i multumita. ;) ;)

Posted

Sunt de acord ca astia de la RDS sunt maaari smecheri. In loc sa ne limiteze viteza, toata lumea (sau aproape toata lumea) downloadeaza de la o vreme cu 80-100 kilo, asa ca trebuie sa recunosc ca sunt smecheri baietii. Ne pun sa platim 256 si ne dau unde va pe la 800. Sunt pierdut printre cuvinte de aceasta mare infamie!

Posted

eu am auzit ca patronul de la RDS ar fi ungur asa ca probabil noi romanii nu prea intelegem modul lor de lucru :P oricum eciudata faza cu facturarea, la mobil iti vine mesaj cat ai de plata si ai 14 zile in care sa platesti, mi se pare normal si corect. cred ca e anarhie rau de tot in RDSu asta. mie mi-a venit factura de la Rds TEL detaliata prin mail, lucru f bun ziceam eu, numai ca era a altcuiva :D , probabil pe alt numar. ce-am primit eu prin posta era total diferit. dar sa-i iertam zic eu ca din cand in cand mai vin si cu surprize placute ;)

Guest Bellhen
Posted

Tai-pane esti paranoic ;) La Baia-Mare scadenta este pe 20 iar factura vine(de la Buc)pe 21(iarna nu-i ca vara).Ce sa fac?sa ma gindesc la conspiratii? Nu!(trebuie sa am grija de neuronii mei) :blink: .Mergem frumos la casierie pina pe data de 25 si platim=toata lumea-i multumita. ;) ;)

nah...o conspiratie ar tine un creier ocupat...

by the way: are any of you with the irs?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...