KIZ Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 La Multi Ani - esti aproape la fel de batran ca Space Impact :>
timedemo Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 hehe multumesc mult :> Se anunta o noapte lunga: daca pana acum am baut pentru prietena mea Nic, pentru Quake 3, pentru colegii de la FMV, pentru Oltcitul meu ruginit si pentru al sau consum de 20% :) , pentru profu de chirurgie, pentru Massive Attack, pentru Intel si pentru pacea mondiala, de acum o sa beau si pentru effusion, PLast si Space Impact :) . Dupa care o sa incep din nou. :) Sunt prea aburit ca sa imi dau seama cine e Space Impact, dar o sa dau un mail si o sa ma interesez ( :) @ effusion )
Guest PLast Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 Hai NOROC si la mai mare!!!:> Vezi sa nu te intreci cu alcoolemia...
KIZ Posted June 18, 2003 Author Posted June 18, 2003 Space Impact este taticul tuturor jocurilor... De fapt... unul dintre tatici... :> Este jocul ala in care tot ce trebuia sa facem este sa distrugem navetele inamice ce trageau in noi cu niste proiectile mari si pixelate. PS: Nu ai voie sa uiti de Space Impact nici cand este beat :)