tyler-durden Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 (edited) care a mai vazut site asta, ce parere, meserias nu? ;) -editat- Edited January 21, 2005 by alex
L00KY Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 sincer....site'u ii vechi de cand pamantu.....shi sincer....ii pastha rau de tot....ai aflat cam tarziu de el.....informeazate mai rpd....ca ramai in urma :lol:
tyler-durden Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 as vrea o anume roaxana de 18 ani care a completat chestionarul sa ma contacteze... sau sa-mi lase un mesaj pe forum :D :D
alex Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 tyler-durden nu mai posta link-uri de genul asta. acel formular trimite datele completate pe mail macar daca era facut de tine in php da daca te tii de tampenii dinastea pe un forum unde majoritatea utilizatorilor is baietzi...... vezi era pe aici un test ceva cu cat de gay esti ... poti sa il faci si sa stai sa te gandesti dupa ce vezi rezultatul ....
tyler-durden Posted January 22, 2005 Author Posted January 22, 2005 ce oameni suparati pe viatza ! alex nu vreau sa-ti raspund la ce ai zis ca esti moderator, dar esti trist rau de tot. si eu am fost pacalit cu pagina asta de un prieten dar n-am reactionat asa ci m-a amuzat. some people just don't get the fun of life. si la urma urmei, did anyone get hurt? (cu exceptia celor care au zis ca marimea NU conteaza :) )