Trex Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 As vrea sa stiu si eu daca exista vre-un program care sa poata modifica rezolutia unei fotografii si implicit sa se poata regla si claritatea acesteia ?? Am incercat cu Paint Shop pro 8 dar nu am fost multumit de acest editor grafic. :blink: Daca stiti unul mai bun decat acesta VA ROG MULT sa-mi spuneti; Si de unde as putea sa-l downloadez ??
Luc Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 incearca irfanview daca vrei sa schimbi rezolutia fara a pierde prea multa calitate, nu e editor grafic, dar are o functie de resample
aciolan Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 depinde din ce cauza e neclaritatea. daca este de la noise atunci iti recomand Neat Image (cauta cu google ca este free) daca este slaba de la numarul de pixeli, atunci ii poti face resize la o marime mai mare, o prelucrezi automat sau manual, dar sa nu te astepti la mari progrese. toate cele bune
BooM-retired Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 ACD See - are o groaza de functzii printre care shi aia pe care o vrei u (de preferat versiunea 6 sau 7)