Jump to content
seba18

Maze game

Recommended Posts

Posted

been there done that... se pare ca e la moda sa.... eusa_whistle.gificon_thumright.gif

itzi pui la indemanare skillurile la joace d-astea...

EDIT:

ehhh` am facut toate cele 4 lvl,lejeeer wink.gif

lool @Dele7e am ajuns pe la 14 ... hello2.gif

Posted

sa-mi bag **** in mor*** ma*** de copil taiat pe fata ! omg era sa fac infart ! exact cand credeam si eu ca trec de 3 hop apare ala ! omg am cazut de pe scaun =/

Posted

sa-mi bag **** in mor*** ma*** de copil taiat pe fata ! omg era sa fac infart ! exact cand credeam si eu ca trec de 3 hop apare ala ! omg am cazut de pe scaun =/

d-aia nici nu m-am atins d el, mai vazusem din astea de gen mergi prin labirint k sa dezbraci poza de langa etc la care iti arata un kkt jegos kre ar trebui sa t sperie

Posted

LOOOOL Ghiba.In ultimele zile am primit atatea deastea incat sunt obisnuit.Cand imi apare ala in fata zic: Heheeee uite un drogat.

Imi trimisese cine unul... De mergea unul cu masina inceeeet si muzica era lenta.Si destul de placuta.Si am dat boxele la maxim.Frateee si cand a tipat ala... Jur ca am dat cu capul de perete si mi-am spart paharul cu apa. Dupa care m-am inecat ca in momentul ala bem apa pendu.gif .Aia a fost prima chestie de genul asta si de atunci nu ma mai sperie.Adik cand joc rahatisuri dastea dau boxele incet. 5.gif

Posted

Nagasaky' date='Nov 29 2005, 10:56 PM'] LOOOOL Ghiba.In ultimele zile am primit atatea deastea incat sunt obisnuit.Cand imi apare ala in fata zic: Heheeee uite un drogat.

Imi trimisese cine unul... De mergea unul cu masina inceeeet si muzica era lenta.Si destul de placuta.Si am dat boxele la maxim.Frateee si cand a tipat ala... Jur ca am dat cu capul de perete si mi-am spart paharul cu apa. Dupa care m-am inecat ca in momentul ala bem apa pendu.gif .Aia a fost prima chestie de genul asta si de atunci nu ma mai sperie.Adik cand joc rahatisuri dastea dau boxele incet. 5.gif

24.gif24.gif rofl naga. primul p care l-am vazut io a fost acum vreo 2 ani o pagina pasnica cu un cantecel dragutz si o fetitza kre culegea flori pe un camp si scria loading, am dat si eu la maxim din intimplare si cand a venit poza respectiva m-am dat cu scaunu peste cap tiphat.gif

Posted

24.gif24.gif rofl naga. primul p care l-am vazut io a fost acum vreo 2 ani o pagina pasnica cu un cantecel dragutz si o fetitza kre culegea flori pe un camp si scria loading, am dat si eu la maxim din intimplare si cand a venit poza respectiva m-am dat cu scaunu peste cap  tiphat.gif

Mie mi-a placut unu (il aveam de la varamiu) cu o chestie cik iti face anul in acre mori.Si te intreaba de tigari de alcol (dak consumi) . Si dupa ce il termini zicea :

-You will die... NOW

Si iti aparea o poza cu o baba care fierbea in ACID-SULFURIC ochi unflati: . Ala a fost primul. Si aveam 8 ani.L-am visat 2 zile .

NU VA UITATI LA AIA CA E SUPER INSPAMANTATOARE.

Posted

faceti si voi un screen pls si aratati-mi pls  eusa_pray.gif  eusa_pray.gif

Off Topic:Joaca si o sa iti apara BangHead.gif

Greu huh ?

On topic :Am ajuns la level 3

Nu pot trece

angry4.gif

Posted

Sa ma F** pe el de joc ca la nivelul 3 am intrat prin ala subtire si cand am atins peretele mi-a aparut fata aia si aveam si sunetu tare de mi-a sarit inima crybaby2.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...