Jump to content
TenshiTNQ

Marca preferata...

Care este marca voastra preferata la haine????  

47 members have voted

1. 1. Care este marca voastra preferata la haine????

• Nike
      16
    • Adidas
      9
    • Ecko
      1
    • Puma
      7
    • Altele
      14

Recommended Posts

Posted

WTF is Ecko? Oricum, cum nu ma imbrac in treining, n-am cu cine vota. La incaltaminte mi-a placut mereu Reebok care e bine ca lipsesc din top, oricum nu e vreo mare firma tongue.gif

Posted

TenshiTNQ imi permiti sa bag si lotto in pollul tau, pentru ca mi se pare o firma destul de importantape care ai lasato pe afara...

personal fav ...nike...

Posted

Inca un theard de a lui TenshiTNQ care pare sa aibe succes, anyway sincer imi place Nike.De altfel se si vede ca majoritatea au votat pentru aceasta firma.

Nike rullzzz !!!!

Posted

LOL poi si restu marcilor de succes?

ex:arena,reebok,lotto,hai sa zicem si kenvelo etc.

prea putine optiuni din care sa alegi asa ca am pus Altele wink.gif

Posted

adiasi sprandi de baschet rosii, si bluzon adidas...asta imi placea..

acum am adidasi Veve(care dupa mine e o marca buna) + bluzon HIS(henry I siegel biggrin.gif ) si un tricou Diesel caramiziu sooper...concluzia...don't like Nike, Puma and Adidas RULEZ (si sprandi si reebok)

Posted

Atunci hai sa facem asa... descrieti cum var placea cel mai mult... de ex mie mi'ar placea asa... tricou ecko..... sapca ecko.... pantalno nike... si adidasi bk (british knights).... si dak aveti si curiozitati de genul....cand a aparut primul adidas.... nu ar fi rau tongue.gif:D.... si ms Trex

Posted

Desi am un trening Adidas tot nu-mi place... I really hate those God damn lines. La fel cu incaltamintele. angry7.gif

Nike, parca tot aceleasi haine scot doar mai modifica o cusatatura si culorile. Incaltamintele imi plac dar nu chiar toate... Urasc tampeniile alea cu telescoape, amortizoare, arcuri sau ce draq baga in ele.

Reebok, imi plac doar hainele/trening... Posed cu mandrie un exemplar. biggrin.gif

Lotto - parca nu-mi surade ideea... gasesti si-n Metro sad.gif

Posted

trening Adidas

intr-adevar, treningurile SUCK , mai ales cu liniile alea si cu designlu kkcios...in schimb adidasii mi se par geniali...hac..parerea mea..

Posted

ADIDAS RULZ 4 EVER !!!OLD SCHOOL

a si daca vrei sa mai vezi inca 50 de omane in juma de ora imbracati ca si tine prin orash imbracativa in kenvelo fratilor eusa_doh.gif

eusa_dance.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...