Guest muze Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 fratilor e adevarat acum avem toti net unlimited chiar asa?cine cine stie mai multe sa dea o explicati, asa scrie pe home la rds. pls spuneti-mi cat mai repede.
Drumuzik Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 daca erai mai istet sunt zeci de topicuri cu subiectu asta...cauta acolo info ca io nu mai am chef sa explic ;) ...da e adevarat!!!!
Guest muze Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 nu ma ziceam dak toti clientii indiferent de abonament eu am de 1gb au acum trafic nelimitat peste tot ? pls help me adik dak dw un film de pe net de la un utilizator din astral nu mi sa contorizeaza? asta intreb adika am inteles k dupa 1 gb tot ce mai dw merge cu 128kbps si este necontorizat. asa e?
Drumuzik Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 da asa e!!!!!!! si poti down...da de pe hub poti numa de pe cei de rds!!!
alinush_83 Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 cel mai bine ar fi sa intrebi la rds-ul tau din oras sa vezi daca este trafic nelimitat, pt ca in unele orase este din ianuarie, iar in altele este din februarie
VIRUS Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 fratilor e adevarat acum avem toti net unlimited chiar asa?cine cine stie mai multe sa dea o explicati, asa scrie pe home la rds. pls spuneti-mi cat mai repede. al 40-lea topic pe chestia asta ..... exista search n00b
Sagrath Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 sal. in primu ramd ma enerveaza aia care se dau smecheri cu faza topicu ala e de 100 de ori. si carei faza? dai incolo!!! chiestia generala e ca DA! ai down nelimitat da daka depasesti limita din abonament iti scade conexiunea la 128 kbs. si de pe hub tragi orice NECONTORIZAT! ata timp cat e hub din orasu tau! in colcluzie poti sa iei ce vrei si cat vrei da tre sa ai grija. apropo cand iti faci contractu iti dau ei un user care iti zice cat ai down contorizat. sper ca te-am lamurit daka nu sorry. Welcome 2 the family of RDS! enjoy your time!
sorinu26 Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 MARE ATENTIE!!! Serviciul CableLINK nelimitat este disponibil in acest moment in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Brasov, Constanta, Craiova, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Oradea, Ramnicu Valcea, Slatina, Timisoara, Vaslui, Sibiu, Satu Mare, Targu Mures si Targu-Jiu. http://www.rdslink.ro/stiri/stire6.htm
alinush_83 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Mda, dar este trafic nelimitat doar pt noii abonati, pt vechii abonati intra in vigoare de pe 1 februarie