Jump to content
Guest Xtravagance7

5.1 music in Winamp

Recommended Posts

Guest Xtravagance7
Posted

Am un sistem 5.1 Panasonic cu o placa de sunet Creative Sound Blaster Live. Am instalat playerul Creative Play Center si am selectat optiiunea CMSS pentru ca nu se auzea boxa din centru. Dupa ce am activat optiunea CMSS centrul se aude dar calitatea sunetului celorlalte boxe scade. Daca stiti vreo solutie va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat!!! :unsure: :unsure: :( :(

Guest hy2rogen
Posted

poi toata chestia ii din faptul cum conn la calc satelitii ... ia vezi incearca printr-un RCA ca tre sa ai ! :rolleyes:

Posted

daca folosesti winamp 5.XX nu i-ti vor functiona toti satelitii. Foloseste winamp 2.71 in jos si vor functiona toate boxele.

ajajjajjajajajjaj

nu are nici o treaba playerul de muzik ..... inseamna k cei de la winamp sunt kiar prosti dak ar face o greseala dasta ... dar nu are nici o legatura cu winampu .....

si oricum winamp a evoluat mult ... tu ramai cu 2.71 acolo ...

intra mosule in control panel si vezi k ai acolo ceeva de genu "Creative ... bla bla " sau "Sounds ......" nu stiu exact ... are un tov de-al meu 5.1 si mere perfect ......

vezi k sunt multe optiuni la Creative ( plak sunet ) umbla si tu pe acolo :)

Guest Bellhen
Posted

verifica mai intai setarile da la placa video. dak nu mere asha inceark sa iei drivere mai noi pt placa

Posted

B)

Poate ca firele de la boxe sunt indoite sau chiar sectionate si astfel se pierde din calitatea sunetului.

Sau poate ca teo tras in piept.

Posted

verifica mai intai setarile da la placa video. dak nu mere asha inceark sa iei drivere mai noi pt placa

Bai Bellhen pai omul are probleme cu sunetul nu cu placa video!!!

Vezi cum ai conectate boxele, posibil sa nu fie legate bine. Incearca totusi prin setarile placii de sunet. Daca nu reusesti, du-te la magazinul de unde ai luat placa (boxele) si spune-le problema ta, ar trebui sa te ajute, sau chiar la un service, tipii de acolo ar trebuii sa te ajute.

Posted

Incearca alt driver si alt player!Si gata!!Si inchidetzi topicul!

ia incearca tu sa stai in banca ta si sa nu postezi aiurea ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...