alexpx Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 :huh: Ce ziceti sa mai adaugam cateva programe de coduri? Sa aiba omu de unde alege. Un program bun pentru categoria asta ar putea fi Cheatbook-Database-ul, care ii foarte bine organizat pentru lumea codurilor, avand update la fiecare luna si deci cele mai noi coduri care sunt "out there".
rats Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 ...care ii foarte bine organizat pentru lumea codurilor... Ah... Lumea Codurile... inchid ochii si deja ma gandesc la un loc pufos ( B) ) si verde. Tie-ti place cheatbook ca, ocupa putin, si la dial-up-u tau nu-ti permiti altceva :P NU Pt Cheatbook NU Pt DLH NU Pt Sectiunea Coduri si Rezolvari
Xardas Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Ce ziceti sa mai adaugam cateva programe de coduri? Expica-mi si mie ce farmec mai are un joc cu coduri ca eu nu integ.
Under Taker Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Joacate Tribes vengeance in easy si iti ganatez ca dupa 3 misiuni o sa te cateri pe pereti de nervi ca tot mori si o iei de la inceputul nivelului.
Drumuzik Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 tot nu-i farmec cu coduri...ma dezgusta astia!!!
L00KY Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 bah se pare ca tu nu stii ce ii aia placere de a juca un jok....iehsti varza....incearca in alta parte ca aici nu se accepte
Luc Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 NU Pt Cheatbook NU Pt DLH NU Pt Sectiunea Coduri si Rezolvari NU Pt Ca nu este Coordonator :lol:
Xardas Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 dami3n am jucat Tribes vengeance pe easy si la al 4-lea nivel am sters jocul pt ca era simplu si plictisitorsi am jucat fara coduri.
Guest Bellhen Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 io am terminat deus ex de 7 de ori cu coduri? nu m-am chinuit de fiecare data, ddesi dupa ce l-am terminat de vreo 3-4 ori invatasem ce treie sa fac... si da sunt nebun. imi place deus ex la nebunie!!!! amandoua...si acu se vb de deus ex 3
VIRUS Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 :huh: Ce ziceti sa mai adaugam cateva programe de coduri? Sa aiba omu de unde alege. Un program bun pentru categoria asta ar putea fi Cheatbook-Database-ul, care ii foarte bine organizat pentru lumea codurilor, avand update la fiecare luna si deci cele mai noi coduri care sunt "out there". asta e cu cheater si pe cs fac pariu ... NU CODURI
Guest Bellhen Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 nu ajuta cu nimic daca nu sunt coduri aici...s-a inventat google...besides...ce farmec mai are jocu cu coduri, huh?
nwradu Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Fiecare e mai capabil sau mai nu sa joaca un anumit gen de jocuri, si de aici dificultatea e relativa la jucator. Vad ca se scandalizeaza toti cand aud de coduri, ala care n-a folosit in viata lui un walkthrough sau trainer sau cheat sa arunce primul cu postul... Dar a zis-o bine cine a zis de Google, sunt atatea site-uri gen www.dlh.net sau www.gamefaqs.com sau si cu un simplu search "nfs trainer" si tot gasesti ce vrei. Sa nu-mi ziceti ca e problema ca se contorizeaza traficul cat trageti aia 200 kB de cheat ca deja devine ridicola fixatia asta cu traficul contorizabil.
alexpx Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 Nu am zis nimic ca ii bine sa te joci cu coduri sau nu. Tot topicul se referea la diversificarea programelor de la "Coduri si rezolvari". Eu personal daca ma joc ceva, joc fara coduri iar dupa cetermin jocul de cateva ori bag si coduri ca sa vad ce se mai schimba. Si sunt jocuri care sunt atat de grele la un moment dat ca ai vrea sa ai coduri dar nu sunt. B)
alexpx Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 Mai uitativa unii la primul mesaj sa vedeti si voi despre ce ii vorba. Ca ma enerveaza cand vin mesaje dastea ca dracu care nu is on topic
csoka.zsolt Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Nu intzeleg!De ce trebuie sa joci neaparat cu coduri?Fara ei nu stii sa joci? :P
rats Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Nu intzeleg!De ce trebuie sa joci neaparat cu coduri?Fara ei nu stii sa joci? :P jesus tittyfucking christ csoka.zsolt. Ma uitam sa vad la toate posturile la care ai raspuns in masă sa vad daca doar incerci sa-ti ridic numaru de posturi :blink: care sincer, nu stiu de ce unii se cacă pe ei cu chestia asta.. but anyway, se zice "Fara ele nu poti sa joci?" Se zice "Un brad frumos" nu "O brad frumos" :lol:
Js28 Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Nu inteleg o chestie ... La Sectiunea Coduri si rezolvari exista DLH ... In DLH sunt coduri si hack-uri , scheme etc ... in care sunt incluse si jocurile de pe LINKMANIA ! Voi incercati sa eliminati codurile si hackurile si simultan ii si ajutati ... Nu sant coduri OGC , wallhack si nu stiu mai ce ... dar cand un jucator foloseste un cod ... devine fascinat de aceasta chestie ... si incepe sa foloseasca coduri din sectinea " Artilerie Grea " ... ;) _________ Parerea mea /.