skydiver Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Recomandati-mi un firewall.Mi-a fost calc virusat(cu Panda instalat).Am descarcat Kaspersky dar am si Ad-AwareSE.Daca nu a fost o idee buna sfatuiti-ma la care sa renunt. Pentru firewall dati-mi si o adresa pt download. Se multumeste anticipat!! :rolleyes:
Luc Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 da un seach ca sunt topicuri intregi cu firewalls sau intra in discutii in general si vezi sus topicul intrebari puse frecvent (sau cam asa ceva) pt link-uri la astfel de topicuri
csoka.zsolt Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Daca ai Windows XP Professional Service Pack 1 si o editzie mai naspa atunci potzi cu acel windows sa faci orice,tot va pune niste prostii pe calculatorul tau!Si eu am patzit asa si am schimbat Windows XP Professional Service Pack 1 in Windows XP Professional Service Pack 2 si merge de minune!Dar daca nu potzi face rost de Windows XP Professional Service Pack 2 atunci pune Windows 98,Millenium,sau alta editzie de Windows XP Professional Service Pack 1! Alta chestie interesanta:Cu panda potzi sa-ti stergi curu(fara suparare),totzi critica pe Panda!Nu e bun deloc! Incearca Norton Antivirus 2003,2004,2005 si ia update-ul cel mai recent!Sau downloadeaza AVG(www.grisoft.com)si downoadeaza update-ul cel mai recent!Ambele sunt eficiente,dar AVG-ul are o mica problema:incetineste calculatorul foarte mult!Eu am un Athlon XP(Barton)la 2500+,si tot incetineste putzin(nu foarte mult)!Deci daca ai calc. bun inceraca AVG,dar daca vrei ceva cu adevarat bun incearce NORON!! Sper ca am fost de ajutor!!!PA,si mult noroc!!!
alex Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=5135