Guest alxandrei Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Pe data de 29 dec 2004 am semnta un contract cu RDS ... pe data de 3 ian 2005 un vecin a semnat si el cu ei .. lui i-au bagat netu ieri. Nu inteleg care e regula ? Cei de la RDS Bucuresti ar trebuie sa ii verifice pe cei din provincie ... stam in acelas cartier / aceeasi strada .. doar blocuri diferite .. nu inteleg .. cer prea mult ? tot ce imi doresc e sa am si eu net acasa :( :( :( :( :( :(
Guest manux Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 hey ! si la mine o veni dupa 3 1/2 sapt. ai rabdare is si ei ocupati ma! :) fii sigur ca o sa vina in curand! ...si succes pe cand o sa ai net.! ;)
alinush_83 Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 ba frate, la mine au venit dupa 9 saptamani, dar dupa ce facusem reclamatie la opc. Deci, nu te mai framanta atata, perioada ,am inteles, ca este de 45 de zile, in functie de cate cablari au de facut.
Guest alxandrei Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 bun am inteles .. dar de ce ala care a semnta dupa mine are net primu ? asta nu inteleg ?
crazy19 Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 bun am inteles .. dar de ce ala care a semnta dupa mine are net primu ? asta nu inteleg ? Relax baiatu'...o sa vina si la tine. Cum n-ai murit pana acuma, n-o sa mori nici daca mai astepti cateva zile ;)
nwradu Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 45 de zile? Atat e acum? Cand m-am abonat eu era 3 saptamani, sau 2... Oricum, dupa 2 au venit. Cred ca sunt un pic limitati de numarul de modem-uri pe care il au, ca de exemplu cand s-au schimbat au avut un anumit numar, aia de nu au prins schimbarea au asteptat cateva saptamani pana sa vina un nou lot. Oricum, stiu cazuri de persoane care au facut contractul in iulie si s-a instalat in noiembrie, cu tot cu telefoane, pile, relatii... Stiu de altii care au asteptat 51 de zile si li s-a parut un numar decent fata de alte cazuri... Asa ca nu te enerva... inca.
alezzz Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 La mine au venit dupa o luna si ceva deci.... :rolleyes: Lasa k o sa vina si la tine cat de curand!!! :lol: Faza cu prietenul tau...e cam nashpa!!!Cred k au incurcat contractele!!! B)
Bobby18 Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 La mine au venit la 3 zile dupa semnarea contractului :D :P PS: fara pile sau relatii!
alinush_83 Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Chestia ca ei nu depind de modem-uri, in mare parte depind de amplificatoarele care trebuiesc puse in scarile de bloc, sau cel putin asa mi-au spus mie, ca o mai fi si altceva.... asta este partea a doua. De ce l-au conectat pe prietenul tau inaintea ta? Pt ca la el in scara era deja pus amplificator, pe cand la tine nu este. Deci, mai ai si tu rabdare, o sa vina.... intr-o saptamana,... doua,.....o luna,....doua B)