nwradu Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?-1 pentru a schimba becul-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utilape forum-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
Adi.B Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 adevarat.. cat de adevarat... btw... la inceput crezui ca numerelele sunt cu minus.... LooL
wine Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 e f marfa da, de unde ai luat-o??? Cum de unde a luat-o pai asa este pe forum ?mai ales chestia cu membrii noi!
frankie Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 si un moderator global care sa le dea suspend si warn la toti .. gg man, misto faza...Cand am vazut numele topicului am crezut ca ne intrebi u misto oricum
nwradu Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Am primit pe mail de la un prieten si m-am gandit ca asta merita postata aici...
{JM}Alex Lifetaker Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A aparut si pe l.ro ... acum 2-3 saptamani E amuzanta... si uneori cam asa se intampla
Wonderer Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 300 de oameni la 1 bec..Duamne ...E tare oricum..Dar totusi 300 hmmmm scrie clar ca 1 care schimba becu ..deci restu nu intra in schema pt ca nu au nici o legatura directa cu becu!
{Strik3} Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 (edited) DECI ... cAt De TaRe Versiunea originala este cea cu "De cati politisti este nevoie pentru a schimba un bec?" 5, 1 tine de bec si restu 4 invart de masa... Oricum mai tare asta noua cu forumistii @Ahilosu: Eh... dadui un search pentru cu totu altceva , nici nu ma uitai la data. Sry. Oricum merita up'uita Edit2: guess who i am -1 membru "nou" al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput... vad ca ceilalti useri apreciaza up'ul Edited May 22, 2006 by {Strik3}
Qui-Gon Jinn Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 wooooow foarte misto mi-e rusine de mine alt topic "rezuit" wow playa's stiu despre ce vorbesc
Narcoti-K Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 acuma ela fel damn..... unu posteaza shi 1000 spun "tare faza">>>>>>TARE FAZA