Jump to content
Guest ariciu_tm

DE CE ATATA LIPSA DE INFORMARE ?!?!

Recommended Posts

Guest ariciu_tm
Posted

vreau si eu sa imi fac cablelink si am zis sa dau inainte o geana pe acest forum sa vad ce parere au utilizatorii de calbelink

si observ ca in legatura cu mai fiecare problema exista nedumeriri puternice,.. si dureaza zile pana ele sunt lamurite.

legate de o gramada de treburi, trafic, viteze, abonamente, contorizari.

astea ar trebui sa fie extrem de clare. CE SE INTAMPLA? cine e de vina pt astea? personalul RDS ? voi?

va rog lamuriti-ma sa stiu in ce ma bag !

10x

Posted

Din pacate exista o ffffff.mare deosebire intre filialele RDS din tara . Probabil au o oaresce libertate in optiuni (vezi gratuitatile de sarbatori ) , unii sint mai prompti in anunturi (chiar si mail -uri de informare) , pe cand altii habar n-au ce se intimpla.Si de aici vezi si tu ce harababura iese.... :huh: Acum , daca ne spui de unde esti , putem sa-ti spunem mai multe.

Posted

Eu zic ca so meritat acum cu noile abonamente e bai fain ca ai pentru 9$ 2GB.

Viteza de download pe hub este in jur de 35Kb/s.

Poti sa joci gratuit jocurile din sectiunea Play online. :D

Posted

Acum , daca ne spui de unde esti , putem sa-ti spunem mai multe.

Daaaaaaaaaahhhhh!!!!Iii din Timisoara!!Uita-te la nick!!! :D

Ca si mine!!! :P

Posted

cand au sa inteleaga ca linkmania NU e rds ? daca ai intrebari legate de rds ,

nu intri aici ... eventual le trimiti un mail . aici e pt joace si alte chestii in care

se cearta userii intre ei ... :D

Posted

Mah ariciule...ce pot sa iti zic! :unsure: Yo sunt cat de cat multumit de RDS!

Desi am o gramada de probleme cu el! :angry:

Net-ul merge ca naiba cateodata!Face download cam aiurea pe la 20 KB/s! :(

Nu te lua dupa faza cu "Si noua viteza de 256kbps"!!!Abureala!!!De viteza asta ai parte numai pe serverele si hubul lor din TM!

Dar intr-un final..fa ce vrei...acum nu pot sa zic ca nu e bun de nimic!Are si el partile lui bune!!!

Dar daca te tzine buzunaru' si mai ai prieteni...baga-ti ASTRAL!!! B)

Scuze pentru reclama!!! :ph34r:

Posted

Mah aolex gresesti ... daca ii intrebi pe RDS crezi ca o sa iti spuna si partea proasta a servicilor lor ? O sa iti zica ca ei sunt cei mai tari balblablablabal :P , omul a procedat corect ... pe viitor gandeste-te mai bine inainte sa postezi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...