Guest hy2rogen Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Salutare! Am observat ca nu aveti serverul vstru de IRC shi ca intrati pe Quake net. Daca doriti va pot face eu un server IRC cu X... servicii... daca nu aveti unde sa-l puneti vi-l fac eu pe unul din serverele mele gratis :P pentru ca doresc sa fac si io ceva pentru LINKMANIA deoarece joc COunTer-Strike Gratis astept mail pe hy2rogen@yahoo.com ... daca da trimiteti MOTD si Numele serverului shi vedem! Bafta! :unsure:
rats Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 IRC este cea mai josnica forma de chat, dupa parerea mea... o adunatura de tampiti (vreo 70% din serverele IRC sunt doar prosti) si un mijloc de indobitocire in masa. Oricum, is intr-un fel deacord cu hy2rogen ca site-ul ar avea nevoie de un mijloc de _comunicare_ mai rapid. un canal in care sa fie puse intrebari tip "de ce am luat frate, ban pe CS frate?". Problema mare ar fi ca cine sa raspunda? Ar trebui ca adminii de servere, moderatorii etc... sa intre pe canal, altcumva nu ar avea sens, nu ar avea scop. Idee nu-i rea deloc, da avem nevoie de cei importanti pe canal.
aolex Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 hai sa nu :) avem si alte optinuni , nu neaparat irc-ul , unde e plin de lameri/analfabeti/"haceri" si alte exemplare de destepti de genul ... imi e si rusine sa spun ca am fost disperat dupa mirc . ca norocul ca m-am lasat :) eu propun sa luam fiecare yahoo messenger si sa facem un chat room sau o lista separata unde ne punem toti astai de pe linkmania ... nu e greu sa faci o conferinta cu toti userii :) in plus , cine vrea sa intre pe irc , poate intra s pe ym! fara deranj ...
rats Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 on second thought... linkmania inca nu ii asa de dezvoltat (si in ritmu pe care l-a avut din 23 decembrie, nu se va mai dezvolta niciodata) si nu cred ca, chiar ar fi nevoie de un canal de irc sau un chat room... cred ca forumu ajunge deocamdata. :unsure:
aolex Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 asta ziceam si eu ... in plus , nu stiu cat la suta din membrii sunt activi .
Guest hy2rogen Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 .... poi io il fac da imi trebe un dns pe ip 202.63.167.68 cu ce nume doriti un MOTD si ce mai vreti ce servicii vreti alea alea :) conturi de operi :) ... waiting...
Guest hy2rogen Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 :ph34r: dns sa fie irc.linkmania.ro sau ceva :PP
alex Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Dupa cum bine stiti aceasta hotarare trebuia luata de un admin/coordonator(care era kiz) acum cum linkmania nu mai are asa ceva. :D ne lipsim. daca vrea cineva sa vb cu mine poate sa imi dea un msg pe yahoo mess ( nu ma puneti sa va scot banuri sau sa va dau admine ca nu am cum :P )
alex Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 dar poate ma cauti la o ora oleak mai accesibila ... am scoala dimineata si .... :D