silviu_alexxx Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Salz all am un anuntz foarte important de facut pentru cei care sunt la liceul traian di ct AZI NU FACEM SCOALA SHI NICHI MAINE PENTRU NORORCOSII DE NOI SCOALA INCEPE MIERCURI 12.01.2005 asha am auzith motiv: ounerea de geamuri de tip termopan de catre primarie :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
silviu_alexxx Posted January 10, 2005 Author Posted January 10, 2005 ca sa fiu sigur ( shi sa nu va dau numai zvonuri shi sa ma luatzi la bataie dupa cand ma prindetzi prin liceu ) am sunath shi mi-au zis ca ,,,,,,,,,,, cursurile se reiau miercuri asha ca have fun ct azi shi maine :D :D :D :D
alezzz Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Salz all am un anuntz foarte important de facut pentru cei care sunt la liceul traian di ct AZI NU FACEM SCOALA SHI NICHI MAINE PENTRU NORORCOSII DE NOI SCOALA INCEPE MIERCURI 12.01.2005 asha am auzith motiv: ounerea de geamuri de tip termopan de catre primarie :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Si ce esti asa fericit???? :huh: Yo incep scoala peste 3 saptamani....pt k sunt in practica si nu fac!!! :D :D :D Asta da scoala!!! B)
Under Taker Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Yo incep scoala peste 3 saptamani.... Uau...mai exista si oameni fericiti in Romania :blink:
alezzz Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Uau...mai exista si oameni fericiti in Romania :blink: Dap!!! Si vb pe bune!!!Chiar incep peste 3 saptamani!!!Yo sunt la liceu si aku s-au gandit si astia sa ne bage practica!Ce porcarie!!! :D Pentru ce draq mai sunt la liceu???Dak astia mai imi baga si practica!! :lol: Whatever!!!Oricum sunt f happy!!!
silviu_alexxx Posted January 10, 2005 Author Posted January 10, 2005 lol la ce profil esthi mamha?? dar in sf am aflath ca orele vor fii recuperate in 2 sambete pe data de 22 shi 28 ianuarie dar pe 22 am olimpiada la fizik asha ca tot skap :lol: