Steel092 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 pai stiti de ce voi nu reusiti?!?Nu l-ati auzit ce a zis:cand era copil si vroia sa se uite la televizor mama lui il trimitea sa se joace fotbal.Nu mai stati nici voi in fata calculatorului si POATE o sa reusiti.Da' mai bine stati acasa si jucati-va cod2...
Sonic Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Iata cum a reusit Ronaldinho sa dea 4 bare la rand
Theodorus^ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 ganditiva ca un centimetru mai sus sau mai jos ar fu dus mingea in cu totul alta parte...cred ca e trucata...nu are cum sa dea in exact cei 2-3 centimetri pentru ca mingea sa ricoseze la el... sunt de acord cu el ... chiar dak mi-a dat primul meu warn parerea mea exclusiv: prima bara pe care o da nu e trucata...deloc, apoi knd suteaza pt a lovi a 2a oara transversala, camera iese din zoom, si, dak sunteti foarte atenti si discreti, se schimba culoarea cerului (devine mai intunecat) cat si restul ecranului adica in acest moment se puteau face 'j'de (zeci de) lipituri la montaj. In plus, la prima bara se misca efectiv plasa portzii, pe cand la celelalte 3 efectiv NU se clintesc. Restu' barelor date... Il admir pe Ronaldinho, imi place cum joaca el si echipa Barca, dar sunt realist! Nu vreau sa zic k clipul este 100% trucat dar asta este parera mea. PEACE
hw_rares Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 si a zis ca o va repeta intr-un antrenament deschis presei - Atunci sa vedeam ... 1)in aceeasi conferinta ...cand a fost intrebat de ziaristi daca clipul este trucat, a rasouns promt..."va indoiti de valoarea mea?" mi se pare absurd sa spui ca e trucaj, atat timp cat vezi cum poate sa jongleze cu o minge adika ...nuj da nu cred ca s-ar strica ronaldinho imaginea pt o reclama ,,,ca pana la urma tot el ar iesi sifonat din toate astea...