alinush_83 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 salut, Bai fratilor, spuneti-mi si mie daca ascult radio de pe site este contorizat sau nu? Am citit ca cica nu ar fi, dar eu l-am ascultat si mi-a bagat cativa megi la greu, de ce? toti au zis ca ar fi necontorizat, dar spre surprinderea mea... a fost - spuneti-mi ce sa mai cred - este sau nu este contorizat? Eu va spun SIGUR (parerea mea) - este contorizat, deci nu mai ascultati radio...!!!! (in acelasi timp am stat pe link mania - traficul este necontorizat pe radio, daca nu cumva mai nou, se contorizeaza traficul de pe link mania). Astept si alte opinii!!
Heavy_D Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Eu am ascultat ieri si astaz Radio si nu mio Contorizat nimic!! :D :D :D :D
Heavy_D Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Si parerea mea e ca tu iest prost ca Radioul nu se CONTORIZEAZA si a fost zis si ieri . :D :D :D :D
erty Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Daca asculti radio din sectiune live linkmania este gratuit ptr rds cablelink Dace ti se contorizeaza scrie un mail la rds din orasul tau si explicai ca ti s` contorizat radio`u de pe lkm.... O sa`t'lk stearga traficul facut... ;)
rats Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 sincer... mai va intereseaza daca sa contorizeaza sau nu? :unsure:
alezzz Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Scuzati-ma pentru offtopic!!! Dar mie nu-mi merge RADIO deloc!!! :( Nush de ce dar nu mi se conecteaza!!! Stiti de la ce ar putea fi??? :blink: P.S.:Yo banuiesc ceva!!!Mi-am luat Winamp 5.08 de la ei de pe site!!!Ii full,dar gratis!!Si spunea acolo ceva de net dar nu mai stiu ce!!!Si poate nu ma lasa sa ascult in el!!! Voi ce ziceti??? :unsure:
M1nDH4cK Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 alezzz : da CTRL + L in Winamp si baga url-ul. Tot ce inseamna linkmania (inclusiv broadcast radio) este necontorizat (nu ca acum ar mai conta). Thread inchis.