TenshiTNQ Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 :D AM o propunere De ce nu puneti (voi astia de la rds) mai multe radiouri la sectiunea LIVE! Macar Kiss FM Plsz. Thnq.... rds... the best internet provider from Baia Mare
Trex Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Poti asculta acest post de radio de pe site-ul WWW.KISSFM.RO :P
nwradu Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Cred ca vroia sa asculte Kiss FM necontorizabil. Adevarul e ca astea romanesti la poti asculta dand drumul la radio, mie mi-ar place sa ascult ceva strain necontorizabil (vise, stiu). De ex www.radioclassique.fr sau Launchcast-ul de pe Yahoo ca are niste statii tari de tot.
rats Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 pentru a pune radio-ul acolo ar fi nevoie... de punător :blink: adica ca lumea sa fi fost creata, era nevoie de dumnezeu... well... linkmania nu prea are (cam tampit exemplu). si la fel ar fi nevoie de cineva care sa... hmm... "lege" cele doua brand-uri :unsure: cred ca ar fi ilegal sa faci ceva fara voia lor :unsure:
t0mi Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 ideea cu Kiss-FM chiar nu ar fi rea. si eu m-am gandit sa propun chestia asta. oare cate mailuri ar trebui sa trimitem sa ne bage in seama si sa avem Kiss-FM?
silviu_alexxx Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 ideea cu Kiss-FM chiar nu ar fi rea. si eu m-am gandit sa propun chestia asta. oare cate mailuri ar trebui sa trimitem sa ne bage in seama si sa avem Kiss-FM? simt ca vrei sa vrea spamuri peste 2 zille____ :)
silviu_alexxx Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 simt ca vrei sa vrea spamuri peste 2 zille____ :) vrei sa vrea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce imi aluneca mainile__probabil sunt emotzionath ca nu fak scolaaaaa__:D
rats Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 offtopic: silviu_alexxx, iti dai quote propriului post? :blink: Schizofrenia, how many do you got it? How many m*****f****** can say they psychotic?
alex Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 incercare de a face cat mai multe posturi:) BTW nu se da nimic daca ai multe posturi ;)