Guest e-MAn Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Foarte multi vor sa downloadeze clientu de anarchy da nu sunt sloturi libere. Mai bagati va rog cateva sloturi sau faceti ceva k suntem disperati. Daca trebe sa asteptam pana downloadeaza alti 10 clientu trece data de 15 ianuarie si nu mai va fi valabila oferta. :( Va rog frumos faceti ceva in privinta asta. Va multumesc! :)
Luc Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 downloadeaza din alta parte daca e valabila din ianuarie oferta cu trafic nelimitat de la rds in orasul tau (site-ul jocului, bit torrent etc)
Guest e-MAn Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Is din Satu Mare si aicea inca nu e valabila oferta.In plus de unde se mai poate downloada?
Guest e-MAn Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 In Satu Mare inca nu e oficial faza cu trafic nelimitat, iar sa downloadezi 800mb... e cam mult din traficu meu de 1 GB. <_<
Guest e-MAn Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 As mai vrea sa stiu daca ar fi posibil sa se faca si un server Anarchy Online pe linkmania? Cred k ar fi fain... daca ar fi cu putinta. :)
Cobra1980 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Si eu cred ca va avea un succes imens. Am citit pe siteul oficial si am ramas trasnit, muonline e o porcarie pe langa asta.
alex Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 As mai vrea sa stiu daca ar fi posibil sa se faca si un server Anarchy Online pe linkmania? Cred k ar fi fain... daca ar fi cu putinta. :) nu prea cred ;) linkmania nu are admin pana una alta...
Kane Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Sunt curios si eu cum e Anarchy Online asta...de pe site nu prea m-am lamurit (nu am rabdare sa citesc m-am uitat doar la poze :lol: ). Daca il joaca cineva si ar avea bunavointa sa il explice pe scurt... EDIT Eh, mi-am facut rabdare si am citit de pe http://www.anarchy-online.com/ cate ceva despre joc. Vreau sa va spun ca jocul pare a fi foarte frumos, ceva de genul KoToR, o gramada de abilitati, skill-uri si profesii. Pana in 15 Ianuarie orice cont creat va fi gratis pentru Anarchy simplu (mai sunt 3 addonuri) si va dura pana in 1/1/2006 parca.
Guest e-MAn Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Ba astai batjocura pura. De nu bagati sloturi in plus macar mentinetimi pozitia la download. Am fost pe pozitia 8 iar din cauza unei errori a sitului am ajuns pe locul 33. Ce se intampla cu vaoi ma? Amu va bateti joc de orisicine? Amu nu mai stiu ce sa va zic... Mai bine tac k o sa scriu ceva si o sa regretam cu totii... Chiar ar fi asa mare lucru sa mai bagati un slot ptr download, huh? Haideti ajutatima si voi un pic pe mine... :unsure: THANX
alex Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Amu nu mai stiu ce sa va zic... Mai bine tac k o sa scriu ceva si o sa regretam cu totii... Chiar ar fi asa mare lucru sa mai bagati un slot ptr download, huh? Haideti ajutatima si voi un pic pe mine... :unsure: THANX tu da ... poate o sa regretzi daca zici ceva contrar regulamentului. referitor la a doua chestie NU E DC++ situl are mult mai multi utilizatori decat orice hub.... acea nu este o eroare a sitului este din cauza calculatorului tau .. foloseste ceva destept gen firefox ;)
Guest e-MAn Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 M-am mai linistit intre timp si am incercat cu Firefox. Parca, parca mere... o sa vad mai tarziu. And thanx for the advise. :)
Kane Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Hehe eMan eu l-am downloadat azi-noapte (am Mozilla) si merge. Azi l-am testat unpic. Deocamdata sunt destul de incurcat, sunt la abilitati si optiuni de ma plictisesc. Oricum jocul pare fain, numa miscarea e mai greoaie.
Guest e-MAn Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Azi dimineata lam downloadat si eu. Amu il joc. Ii fain si chiar ca sacadeaza un pic, da-i fain. :) Ma gasiti sub numele de Bethere.