Jump to content
Guest e-MAn

Anarchy Online

Recommended Posts

Posted

Foarte multi vor sa downloadeze clientu de anarchy da nu sunt sloturi libere.

Mai bagati va rog cateva sloturi sau faceti ceva k suntem disperati. Daca trebe sa asteptam pana downloadeaza alti 10 clientu trece data de 15 ianuarie si nu mai va fi valabila oferta. :(

Va rog frumos faceti ceva in privinta asta.

Va multumesc! :)

Posted

downloadeaza din alta parte daca e valabila din ianuarie oferta cu trafic nelimitat de la rds in orasul tau (site-ul jocului, bit torrent etc)

Posted

Is din Satu Mare si aicea inca nu e valabila oferta.In plus de unde se mai poate downloada?

Posted

In Satu Mare inca nu e oficial faza cu trafic nelimitat, iar sa downloadezi 800mb... e cam mult din traficu meu de 1 GB.

<_<

Posted

As mai vrea sa stiu daca ar fi posibil sa se faca si un server Anarchy Online pe linkmania?

Cred k ar fi fain... daca ar fi cu putinta. :)

Posted

As mai vrea sa stiu daca ar fi posibil sa se faca si un server Anarchy Online pe linkmania?

Cred k ar fi fain... daca ar fi cu putinta. :)

nu prea cred ;)

linkmania nu are admin pana una alta...

Posted

Sunt curios si eu cum e Anarchy Online asta...de pe site nu prea m-am lamurit (nu am rabdare sa citesc m-am uitat doar la poze :lol: ). Daca il joaca cineva si ar avea bunavointa sa il explice pe scurt...

EDIT

Eh, mi-am facut rabdare si am citit de pe http://www.anarchy-online.com/ cate ceva despre joc. Vreau sa va spun ca jocul pare a fi foarte frumos, ceva de genul KoToR, o gramada de abilitati, skill-uri si profesii.

Pana in 15 Ianuarie orice cont creat va fi gratis pentru Anarchy simplu (mai sunt 3 addonuri) si va dura pana in 1/1/2006 parca.

Posted

Ba astai batjocura pura.

De nu bagati sloturi in plus macar mentinetimi pozitia la download. :angry:

Am fost pe pozitia 8 iar din cauza unei errori a sitului am ajuns pe locul 33. Ce se intampla cu vaoi ma? Amu va bateti joc de orisicine? Amu nu mai stiu ce sa va zic...

Mai bine tac k o sa scriu ceva si o sa regretam cu totii...

:angry:

Chiar ar fi asa mare lucru sa mai bagati un slot ptr download, huh? Haideti ajutatima si voi un pic pe mine... :unsure:

THANX

Posted

Amu nu mai stiu ce sa va zic...

Mai bine tac k o sa scriu ceva si o sa regretam cu totii...

:angry:

Chiar ar fi asa mare lucru sa mai bagati un slot ptr download, huh? Haideti ajutatima si voi un pic pe mine... :unsure:

THANX

tu da ... poate o sa regretzi daca zici ceva contrar regulamentului.

referitor la a doua chestie

NU E DC++ situl are mult mai multi utilizatori decat orice hub....

acea nu este o eroare a sitului este din cauza calculatorului tau .. foloseste ceva destept gen firefox ;)

Posted

M-am mai linistit intre timp si am incercat cu Firefox. Parca, parca mere... o sa vad mai tarziu.

And thanx for the advise. :)

Posted

Hehe eMan eu l-am downloadat azi-noapte (am Mozilla) si merge. Azi l-am testat unpic.

Deocamdata sunt destul de incurcat, sunt la abilitati si optiuni de ma plictisesc. Oricum jocul pare fain, numa miscarea e mai greoaie.

Posted

Azi dimineata lam downloadat si eu. Amu il joc. Ii fain si chiar ca sacadeaza un pic, da-i fain. :)

Ma gasiti sub numele de Bethere.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...