Jump to content
alezzz

DC ++

Recommended Posts

Posted

Bah....vad k toata lumea vorbeste de DC ++!Yo sunt nou in chestiile astea! :D

Deci imi explicati si mie ceva...:ce este,la ce imi foloseste,de unde pot sa fac full download si toate cele... :rolleyes:

Va multumesc!!! B)

Guest Strikee
Posted

Sal mane.vad ca nu stii ce e cu DC++ .E un program de download si chat in acelasi timp.Poti sa downlaodezi aproape orice si poti sa iei chiar si necontorizat daca esti din anumite orase si ai anumiti ISP(Interent service Provider).Daca imi spui din ce oras esti si prin ce firma ai netu iti pot spune de unde downlaodezi necontorizat(daca se poate).Exista mai multe versiuni de DC (Exista zDC,rmDC,DC++ -mai multe versiuni). :huh: :P

Guest alekkks
Posted

mijto/./...si daca sunteti din Craiova uite aici o adresa de hub klumea necontorizabil si non-stop: brazda.homeip.net:8685

Posted

Sal mane.vad ca nu stii ce e cu DC++ .E un program de download si chat in acelasi timp.Poti sa downlaodezi aproape orice si poti sa iei chiar si necontorizat daca esti din anumite orase si ai anumiti ISP(Interent service Provider).Daca imi spui din ce oras esti si prin ce firma ai netu iti pot spune de unde downlaodezi necontorizat(daca se poate).Exista mai multe versiuni de DC (Exista zDC,rmDC,DC++ -mai multe versiuni). :huh: :P

Yo sunt din Timisoara!Am DC++ 0.668 si net-ul prin RDS,normal! :D

Daca ai putea sa imi spui ti-as fi foarte recunoscator! B)

Writte me at : alezzz_boy@yahoo.com

Posted

dak e da-ne adresa ta de mail shi tzil dau yo

yo folosesc odc 5.31

kitu de instalare are 1.85 mb

Pai il am instalat,l-am gasit pana la urma pe LINKMANIA,dar nu stiu hub-uri din alea! :D

Poate ma ajuti tu!Sunt din TIMISOARA! B)

Adresa mea de mail : scrie mai sus!

Guest Strikeer
Posted

Alezz m sorry dar nu prea am cum sati zic huburi necontorizate pt. ca eu sunt din craiova(tot RDS) si nu stiu huburi de pe acolo deoarece pt a fi necontorizate trebuie sa fie din orasul tau adica timisioara ,dar poti afla daca sunt huburi la tine in oras(sigur sunt) si ce adresa au, intra pe mirc si intreaba pe acolo ca tre sa stie ca si io tot asa am aflat :) :) .eu folosesc acum oDC , sunt multe versiuni de DC daca te pricepi poti sa folosesti rmDC sau zDC pt ca astia au limitatoare de upload (sa nu le folosesti ca risti sa iei ban).

ORICUM , din cate am vazut pe siteul rds, si dupa cum spune lumea de luna viitoare trafiul va fii nelimitat deci o sa iei tot ce vrei (si mai important -DE UNDE VREI-) asa ca o sa downloadezi de pe orice hub fie el contorizat sau necontorizat.

Aceasta chestie nu este inca sigura deci sa nu te apuci sa downlaodezi de unde apuci. :)

Posted

alezz intra pe www.xboss.ro sau pe www.hublist.org.Acolo gasesti lista actualizata de huburi din Romania si din strainatate.

Succes la download :D :D

Posted

Alezz m sorry dar nu prea am cum sati zic huburi necontorizate pt. ca eu sunt din craiova(tot RDS) si nu stiu huburi de pe acolo deoarece pt a fi necontorizate trebuie sa fie din orasul tau adica timisioara ,dar poti afla daca sunt huburi la tine in oras(sigur sunt) si ce adresa au, intra pe mirc si intreaba pe acolo ca tre sa stie ca si io tot asa am aflat :) :) .eu folosesc acum oDC , sunt multe versiuni de DC daca te pricepi poti sa folosesti rmDC sau zDC pt ca astia au limitatoare de upload (sa nu le folosesti ca risti sa iei ban).

ORICUM , din cate am vazut pe siteul rds, si dupa cum spune lumea de luna viitoare trafiul va fii nelimitat deci o sa iei tot ce vrei (si mai important -DE UNDE VREI-) asa ca o sa downloadezi de pe orice hub fie el contorizat sau necontorizat.

Aceasta chestie nu este inca sigura deci sa nu te apuci sa downlaodezi de unde apuci. :)

Multumesc oricum!

Las' k aflu yo pana la urma!!! :D

Posted

alezz intra pe www.xboss.ro sau pe www.hublist.org.Acolo gasesti lista actualizata de huburi din Romania si din strainatate.

Ms fantomas! :D

Posted

Hei...nu prea stiu cum sa caut!

Crezi k poti sa imi trimiti un mail cu IP-urile sau ce tre'?Adresa am dat-o mai sus!

Ti-as fi recunsoscator!

Mersi!

Posted

Alezzz vezi ca ai un PM.

Ai acolo lista de huburi actualizata :)

Mersi fantomas!

Dar un hub pentru TIMISOARA stie careva??? :blink:

Posted

tmhub.mine.nu:6667 :rolleyes:

Mersi mult pentru lista!!!

Am reusit pana la urma sa invatz care-i faza cu DC++ siaku stiu sa share-ui!!! :lol: Deci....incepe download-ul!!! :D

Sa stii k hub ala de pe TM ce mi l-ai dat nu merge!!! :blink:

Mersi anyway!!!! :P

Posted

wei da pt bv puteti sami spuneti si mie ceva hub-uri????

vas fi recunoscator! :D

Posted

1ox dude pt adresa... :D o sa intru sa vad carei treaba! scuze k iti multzumesc cu intarziere dar cautand nijte patchuri mam ales cu vro 2 troiane :angry: d p warez si al dreq d greu am scapat d ele!! :blink: oricum iti multzumesc mult d tot!

bafta! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...