Jump to content
Guest bogdan33

concediu pentru ingrijirea copilului

Este normal sa primiti cu 1.3 mil mai putini bani decit cei care intra in concediu pt ingrijirea copilului de la 01.01.2005???  

5 members have voted

1. 1. Este normal sa primiti cu 1.3 mil mai putini bani decit cei care intra in concediu pt ingrijirea copilului de la 01.01.2005???

• Ati auzit ca suma de 7.8 mil nu este decit pentru cei care intra in CIC dupa 1 ian 2005!!! Vi se pare normal? Daca a intrat o persoana cu o luna inainte va primi cu 1.3 mil. mai putin!!!???
      0
    • Hai sa trimitem toti cei interesati de aceasta chestiune mailuri la noul guvern!!! sau sa sunam la linia gratuita!!! Face-ti ceva!!!
      3

Recommended Posts

Guest bogdan33
Posted

Ati auzit ca suma de 7.8 mil nu este decit pentru cei care intra in CIC dupa 1 ian 2005!!! Vi se pare normal? Daca a intrat o persoana cu o luna inainte va primi cu 1.3 mil. mai putin!!!???

Hai sa trimitem toti cei interesati de aceasta chestiune mailuri la noul guvern!!! sau sa sunam la linia gratuita!!! Face-ti ceva!!!

Posted
Hai sa trimitem toti cei interesati de aceasta chestiune mailuri la noul guvern!!! sau sa sunam la linia gratuita!!! Face-ti ceva!!!
-ESTI PENIBIL. Ce cauti ma aici?????????? :blink: :blink: :lol:
Posted

lasa-to omul sa isi exprime opinia si eventual daca mai sunt altii interesati vor posta, daca nu, asta e :ph34r:

Posted

Da e normal sa fie asa. Este vb strict de aplicarea legii. In legea 19/2000 si cu modificarile ulterioare se zice ca, concediul pentru ingrij copil pana la 2 ani se calculeaza ca un procent (85%) din baza de calcul la momentul in care intervine "riscul"suma care ramane apoi constanta. Baza de calcul pentru asa ceva in cazul in care exista stagiu de cotizare este egala cu un salariu mediu pe economie la acea data. Din moment ce de la 1 ian 2005 se modifica salariul mediu pe economie e normal sa se modifice si cuantumul indemnizatiei, dar va afecta doar acele indemnizatii care incep dupa aceasta data.

PS: nu stiu ce legatura are asta cu un forum de jocuri, sunt forumuri pe care ai putea primii raspunsuri mult mai detaliate si ai fi si mai on-topic :)

Posted

lasa-to omul sa isi exprime opinia si eventual daca mai sunt altii interesati vor posta, daca nu, asta e  :ph34r:

Scuze, poate nu am inteles eu bine, dar descrierea forumului suna cam asa Discutii in general despre orice joc man has ever made , si de aici neintelegerea.Dar in continuare cred ca trebuie sa fii PENIBIL sa postezi asa o intrebare aici.Sorry man , but is through! :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...