Guest alxandrei Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 In data de 29 dec 2004 am incheiat un contract cu rds au trecut deja 2 saptamani si nu au dat nici un semn de viata... marti am trecut pe la casierie .. ma trimis la dispecerat .. care m-a trimis la casierie .. si apoi la sediu rds. Am sunat azi la ei ... nr din contract era cel de la casierie care mi-a dat lagatura la dispecerat .. dupa 10 min de asteptare mi-au facut lagatura la rds numai sa imi zic sunt ff ocupati de moment sa revin mai tarziu . Unde este vechiul proverb : " Stapanul Nostru Clientul Nostru " ? Las pe voi sa judecati!
Heavy_D Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Acuma ai Internet acasa sau nu? daca nu ai in contract it scrie in ce interval trebe sati instaleze acolo scrie nu stiu precis dar uitate mai mult de cat o luna.
Guest iwolffy Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 la mine a durat 3 saptamani fix , dar stiu persoane care inca stau de 5 saptamani .. in contract scrie ca maxim. 45 de zile deci ..
Guest iwolffy Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 la mine a durat 3 saptamani fix , dar stiu persoane care inca stau de 5 saptamani .. in contract scrie ca maxim. 45 de zile deci ..
kallas Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ce aveti mah ca la mine au venit intr-o saptamana si fara sa am pile sau alte chestii
Heavy_D Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 eu am facut in 21 decenbrie 2004 si netul mio bagat in 23 decenbrie 2004 de in doua zile mio pus
nwradu Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Se lauda ieri unul pe hub ca i-au pus repede, doar 51 de zile :D Stiu pe un prieten care a facut contractul in iulie si i-au pus in noiembrie. Cu tot cu telefoane date la RDS, pile la directori si sefi, promisiuni ca vin chiar maine...
Guest tzestos Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 mie mi-au pus netu in exact 2 luni, dupa telefoanele si scandalu de rigoare. dar sunt altii in constanta care asteapta de 3 luni. si inca ceva in contract nu scrie 45 de zile maxim ci:"Termenul de punere in functiune a serviciului este de 45 de zile de la semnarea contractului, ACEST TERMEN PUTAND VARIA IN FUNCTIE DE VOLUMUL DE INSTALARI AL SOCIETATII" asa ca iwolffy mai baga un reply si rerecorecteaza-te. Baietti sunt dieshtapti, s-au asigurat sa nu poate fi trasi la raspundere daca nu baga netu in 45 de zile. asa ca nu avem ce le face. Mai e varianta lansarii unei rachete balistice direct in sediu hahahahaha :lol: