TupacS Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 De ce atunci cand scriu si eu un topic apare pe mijlocul pliculetului albastru un punct?Ce Inseamna ca jos nu scrie In legenda!!! Sunt nou si nu prea ma descurc dar sper sa-mi raspunda cineva care are putina rabdare :)
kallas Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ce intrebare stupida(fara suparare).Cand iti apare asa ceva inseamna ca la threadul ala s-a mai adaugat un reply.Si te rog mai usor cu intrebari de genu asta :lol:
Kane Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 MAH Destept esti tuh mah kallas, cred ca te-ai nascut invatat... ...sau se pare ca NU..fiindca nici macar nu i-ai raspuns omului corect TupacS thread-urile in care iti apar in mijlocul plicului un punct sunt acele thread-uri in care ai postat si tu reply sau pe care le-ai creat tu.
kallas Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 MAH Destept esti tuh mah kallas, cred ca te-ai nascut invatat... DE mah nu m-am exprimat corect hehe ce tie nu ti s-a mai intamplat am gresit da acum Shut Up!Scuze ca nu am raspuns corect,de fapt cam asta vroiam sa spun si eu dar nu m-am exprimat corect,dar mersi pt.corectare
Luc Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 :lol: kallas cu coada intre picioare, habar naveai, nici eu n-am stiut dupa atatea post-uri dar nu m-am pus intr-o situatie jenanta ^_^ p.s.:mc rebelrocker pt clarificare ;)
kallas Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Hehe luck2 mc pt. "apreciere"dar nici tu nu stiai nu?? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ei bine yo stiam dar nu m-am exprimat corect!!!!!!!!Asa ca nu te mai da asa tare
kallas Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Aha si inca ceva imi pare rau tupacs ca nu ti-am dat un raspuns corect si coerent!Scuze
Luc Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 tot nu te cred, dar sa trecem peste, si sa-ti zic eu ceva ce stiu si tu nu: este un buton pe care scrie EDIT in coltul dreapta sus la fiecare post ;) foloseste-l cu cap si sa stii ca numarul de post-uri nu conteaza asa de mult :ph34r: p.s.:un moderator sa inchida topicul, problema e rezolvata
alex Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 hehe kallas ai avetisment pt postarea de mesaje fara nici o noima ;) adu-mi aminte sa il trec in lista aia ca la cat au postat astia cu abonamentele nelimitate am de lipit ceva topicuri