Guest tranda20 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Am si eu o intrebare ,care poate sa-mi clarifice si mie un lucru am vazut ca rds a marit traficul inclus in abonamente ,intram si noi care avem deja abonamente sau doar cei care isi fac de acum abonamente noi?Va multumesc
demonium Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Frate, ce sa zic... Omul cand e alfabetizat citeste, cand nu, posteaza threduri tampite. 1. Uite-te si tu pe threadul ala mare de sus "vesti bune in front", doar asa de faza 2. http://home.comcast.net/~benbrausen/Funny/Posting.swf Din moment ce nu te-ai prea prins cum sta treaba pe aici, iti recomand cu caldura acest link. Prietenii stiu de ce :D
Guest tranda20 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 dar cica au vb unii si ba au zis ca oferta ne cuprinde si pe noi ba au zis ca nu ne cuprinde lasa ca am citit eu ce scrie acolo
silviu_alexxx Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 trafikul s-a marith shi pt cei cu abonamente ce dateaza dinainte de 1.01.2005 sper