Jump to content
speed_fane

SE DUCE DREQU LINKMANIA FARA KIZ

Recommended Posts

Posted

:angry: E AL NU-S CATELEA TOPIC DESCHIS PE CHESTIA ASTA :angry:

CAT DRACU MAI AVETI DE GAND SA VA BATETI JOC DE SITE-UL ASTA!!!! CAT ERA KIZ DE BINE DE RAU TOATE MERGEAU !!! ACUM GATA S-A DUS PE APA SAMBETEI TOT !!!! TOTUL IN LOC SA EVOLUEZE -EXACT INVERS FACE! SERVERELE CAD PE RUPE COD-UL E MORT JEDY ACADEMY LA FEL !!! SI DACA O TINETI ASA O SA CRAPE CAM TOATE !!!

CE P..A MEAAVETI DE GAND SA FACETIIII????????

VREAU RASPUNS SI CAT MAI REPEDE!

DAR PRECIS VINE UNU SI BAGA TOPIC INCHIS!! DAR INAINTE DE ASTEA SA AIBA SI UN RASPUNS CONCRET!!

PANA ATUNCI ............RDS <HUAAAAAAAAAAAA NENOROCITILOR>

Posted

VREAU RASPUNS SI CAT MAI REPEDE!

DAR PRECIS VINE UNU SI BAGA TOPIC INCHIS!! DAR INAINTE DE ASTEA SA AIBA SI UN RASPUNS CONCRET!!

Cam asta vrem toti, dar se pare ca pana acum nu s-a simtit nimeni...........
Posted

Degeaba strigi aici pe forum, ca nimeni nu te baga in seama. Te-ai dus la sediul RDS din orasul tau sa le explici situatia? Ai facut acolo scandal? Uite o chestie ciudata: l-am intrebat pe KIZ de ce pleaca si nu mi-a zis concret, ci s-a eschivat. Daca vroia, ne spunea. Sa nu crezi ca-l transform pe KIZ in oaie neagra, deoarece e si el, ca noi toti de altfel, victima sistemului de rahat dintr-o tara de rahat pe nume Ro...

Posted

:angry: E AL NU-S CATELEA TOPIC DESCHIS PE CHESTIA ASTA :angry:

da... mai ales topic deschis de tine... ai telentu sa deschizi thread-uri doar de dragu de a folosi Caps Lock. <_<

Posted

speed_fane te agiti degeaba, cu topicurile astea nu rezolvi nimic, cat despre explicatie a dat una in topicul Link Mania (continuare) din discutii in general, nimeni de la rds nu o sa vina sa posteze pe forum, ironia sortii

si mie imi pare rau de CoD (UO), dar nu sunt multe ce pot fi facute, si topicurile astea nu se numara printre solutii

p.s.: scoate naibii caps lock-ul ala cand scrii <_<

Posted

nu inteleg n-are linkmania(RDS) bani sa plateasca o singura persoana ptr asa ceva,atunci s-ar rezolva situatile mult mai usor......SA FIM SERIOSI .....VA fi ca inainte linkmania sau se va schimba ptr totdeauna??????? :huh: :huh: :huh: :huh:

Posted

Mah, shi io am fost disperat cand am aflat!!!!

Dar fratzilor, ascultatzi ca degeaba suntem tari aici pe linkmania. Ca sa se rezolve ceva, trebuie sa ii BOMBARDATZI cu MAIL-uri, sau SA MERGETZI LA SEDIUL RDS DIN ORASHUL VOSTRU SHI SA PUNETZI PICIORUL IN PRAG, sa va certatzi cu ei, ca poate...poate...or intzelege.

Deci, nu mai postatzi, ca o facetzi DEGEABA (eu chiar o pot spune din propria experientza, singurul lucru pe care il facetzi, este sa contribuitzi la acest haos)

Guest cosconel
Posted

si totushi , cine e noul ... venit ?

exista acest nou venit ?

a fost inlocuit kiz sau .. "concediat"

Posted

Mah, shi io am fost disperat cand am aflat!!!!

Dar fratzilor, ascultatzi ca degeaba suntem tari aici pe linkmania. Ca sa se rezolve ceva, trebuie sa ii BOMBARDATZI cu MAIL-uri, sau SA MERGETZI LA SEDIUL RDS DIN ORASHUL VOSTRU SHI SA PUNETZI PICIORUL IN PRAG, sa va certatzi cu ei, ca poate...poate...or intzelege.

Deci, nu mai postatzi, ca o facetzi DEGEABA (eu chiar o pot spune din propria experientza, singurul lucru pe care il facetzi, este sa contribuitzi la acest haos)

3.3. Beneficiarilor RDS sau oricaror terti care folosesc reteaua RDS le este interzis si nu trebuie sa permita la randul lor sa foloseasca reteaua RDS pentru a trimite SPAM-uri si de a abuza de ea. In cazul in care se trimit email-uri in masa, expeditorii trebuie sa pastreze date ce atesta aprobarea fiecarui destinatar de a primi astfel de mesaje inainte ca mesajele sa fie trimise. Daca astfel de dovezi nu exista, RDS poate considera dupa propria sa apreciere ca aprobarea nu a fost obinuta si va considera abuziva utilizarea retelei. RDS nu este responsabil pentru continutul nici unui mesaj, indiferent daca mesajul a fost trimis de catre un Beneficiar RDS sau de un tert.

macar nu mai ziche ca ii bombardam cu mail-uri

SRI is waching us

Posted

si totushi , cine e noul ... venit ?

exista acest nou venit ?

a fost inlocuit kiz sau .. "concediat"

folosesthe optiunea search

mai esthe un topik pe aceasta tema

din pacate este inchis pe motivul ca inlocuitorul lui Kiz il va deschide

Posted

Prin bombartat cu mail-uri, nu se intzelege ca fiecare sa trimita 10 mail-uri pe zi, ci fiecare sa trimita macar un mail (nu pe zi, 1-2 mail-uri in total, shi daka fiecare abonat ar trimite,ar fi ceva), ca poate...poate s-o rezolva ceva, cand or vedea ei ca fiecare client este nemultzumit in legatura cu acest fapt.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...