Jump to content
Guest xzvo

servere online goale

Recommended Posts

Posted

Mah pt ce fac servere pt nush ce jocuri mai noi shi mai cu nush ce minuni

de ex: jedi akademy( nu zik k nu-mi place seria jedi knight da' pt ce e mah????) de cateva sapt tot e gol gol shi-l mai vad shi din cand in cand gol :)

hai k e penal shi UT2004 tot aia dc le mai fak ajtia?

mai bine mai fac un server de cs pt iashi k aici nu prea sunt shi restu care le gasesk is de multe ori pline:(

mai bine fac un server pt vreoun jok de strategie C&C generals ( nu k ar fi preferatu meu :) )

sau oricare altu'

da' asha fak servre care-s goale shi zik k altele nu fak k nu se mai poate:(

is prea multe:(

nu prea-mi place treaba asta <_< e cam nashpa zik yo...

poate sa fak un server de cs 16 cu warcraft mode orice numa' sa scoate serverele care stau degeaba....

nu?:)

Posted

esti lamer , stiai ? de ce sa facem servere de cs mai ? nu sunt destule ???

ce mai vrei ? si daca nu ai jucat star wars in viata ta , taci ca habar n-ai

ce vorbesti . ne-am inteles ? e gol pt ca a fost offline si nu stie lumea ca a

revenit pe net ...

Posted

de cateva sapt tot e gol gol shi-l mai vad shi din cand in cand gol

Ne-ai spart nene cu asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mah pt ce fac servere pt nush ce jocuri mai noi shi mai cu nush (...)

nu?

Ba tu nici macar nu stii ce vorbesti...ai jucat in viata ta Jedi Academy?Se vede ca nu, si oricum daca nu-ti place tie nu e treaba noastra, nu te pune nimeni sa joci...E adevarat ca UN SINGUR server pe care nu e nimeni e ala de Battlefield... pe restul sunt useri...

Posted

n00b alert :lol: :lol: :lol:

si ca sa fiu mai subiectiv, intrebarea ii CINE sa puna servere sau chiar sa scoata? Inainte sa postezi un thread incoerent, fara sens, si care... nu face altceva decat sa dezbata acelasi subiect... cum fac alte 10 thread-uri... Greu ar fi sa dati un search sau chiar sa va uitati mai jos (ca vorbim de sectiunea discutii in general) si sa vedeti acelasi subiect da cu alta palarie...

si vorba lu kallas:

Ne-ai spart nene cu asta

:lol: :lol: :lol:

P.S. nu ziceti: lasa-ti omul in pace <_<

Posted

Xzvo nici nu stiu cum sa te iau ca si un fraier sau ca si un bagator de seama. In primul rand uita-te cati au cerut serverul de Jedi Academy. Serverele sunt goale pt ca duparevelion au cazut si nu se mai ocupa nimeni de ele si daca te uitai seara (inainte de revelion) deobicei erau 3-4 care intrau.

Daca vrei sa te bagi inseama nu ti-ai gasit bine locul asa ca am sa te rog sa mergi in alta parte (nu spun mai mult ca am sa primesc avertisment, dar intelegi tu ce vreau sa zic) !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...