Guest mari-pui Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Am si eu o inrebare...sunt abonata la rds de 1 zi, asa ca nu prea stiu cum e cu descarcarea...orice as descarca de pelink mania este gratuit?
nwradu Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Da, orice de aici e necontorizabil. Vezi si threadul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=5135 pt alte chestii utile si necontorizabile.
kallas Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Bah eu te inteleg ca esti de o zi dar mai intai cerceteaza si tu nu vii si B00000m o intrebare Dar n-are nimic te iertam de data asta.Esti doar de o zi :P :)
Bobby18 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 mah..........s-a mai raspuns la intrebarea asta de multe ori dar daca tot nu ai vazut, trebuia sa te uiti si tu mai bine in partea de jos a pagini "Traficul pe Link Mania este gratuit pt abonatii Cable Link" PS: Ar trebui pusa treaba asta undeva mai sus sa vada si cei la care le e "lene" sa se uite pe toata pagina.
MontBlank Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Am si eu intrebare : Ce-ar fi daca mai facetzi un server de Diablo 2 ! Inca se joaca....multa lume joaca ! Ar fi un Hit ! :rolleyes:
Unknown Soldier Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 off-topic: era mai dragut celalalt avatar alex.Imi sarea in ochi. on-topic: de ce trebuie sa-i raspundeti de sus? fata nu stie si vrea sa afle.E mai usor sa intrebi decat sa incepi sa cauti.
alex Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 l-am schimbat ca asta nou nu imi placea cum se vede cand era micsorat automat de site
Unknown Soldier Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Pai nu stiu de ce, dar avatarul asta te reprezinta, la fel cum pe apashu il reprezenta fata aia in alb si negru.Dar deh e alegerea fiecaruia.
nwradu Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Pai nu stiu de ce, dar avatarul asta te reprezinta, la fel cum pe apashu il reprezenta fata aia in alb si negru.Dar deh e alegerea fiecaruia. Adevarul e ca fatza aia alb-negru era marfa rau, chiar cool. Acum zici ca e Obelix batand la tobe... :D
danielmihai Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Adevarat orice descarci de pe Link Mania este gratuit dar cred ca la categoria Play Online te taxeaza.Dar e posibil ca a doua zi sa iti scada. :ph34r:
alex Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 totul este free inclusiv serverele din categoria play on-line CLOSED