Guest Xtravagance7 Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Ce parere aveti despre noul Plus Pack - Media center de la Microsoft? Mie, personal, mi se pare k este mult mai stabil ji mai rapid! se spune k este trecerea de la Xp la Longhorn. si interfata s-a schimbat mult. Vreau sa aud si alte pareri! Multumesc! ;) :rolleyes: :rolleyes:
rhadoo824 Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Daca te referi la Windows XP Media Center Edition 2005 nu mi se pare ca e schimbat mare lucru. E un windows XP Professional normal cu taskbarul colorat putzin diferit, iar aceeashi interfatza se poate obtzine cu unele programe gen Style XP sau WindowsBlinds. Iconitzele sunt aceleashi de la Win XP, iar la Longhorn sunt diferite mult de cele de la Xp Media Center. Deci cu alte cuvinte e aceashi Marie cu alta palarie... parerea mea. L-am avut instalat shi mi s-a parut ca merge exact ca Win Xp, personal n-am simtzit diferentza. Poate e shi din cauza compului meu AMD Duron 1,1 GHz 256 SDRAM.
rats Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 :unsure: io am auzit de media sentăru ăsta ce ar avea ca scop legarea tuturor elctronicelor din casa (care pot suporta asa ceva) la calculator ;) nu stiu unde-am auzit... da cred ca asta-i scopu... si din nume: MEDIA SENTĂR... baga un televizor, sau legati un intrerupator la calculator ( :lol: ) poate se va simti diferenta... :ph34r: :blink:
Luc Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 las ca el il foloseste pentru ca arata frumos :lol: