barracudaz Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 19:48 -3 ianuarie 2005 Star Wars: Jedi Academy - NOU 0 Servere | Jucatori online Call of Duty 0 Servere | Jucatori online Call of Duty: United Offensive 0 Servere | Jucatori online Counter Strike Condition Zero 0 Servere | Jucatori online se mai ocupa cineva de linkmania? sau mai bine zis are sa inceapa cineva sa se ocupe de linkmania?
MontBlank Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 :( :( :( . Se pare ca o sa mai asteptam ceva timp pana isi revin serverele.
Luc Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 s-a prapadit tot de cand nu mai este kiz la conducere :(
rhadoo824 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 In ritmul asta nu m-ar mira ca in momentul in care tastez www.linkmania.ro sa-mi apara mesajul "Site temporar inchis"... :unsure:
Kane Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 In ritmul asta nu m-ar mira ca in momentul in care tastez www.linkmania.ro sa-mi apara mesajul "Site temporar inchis"... :unsure: Da-ti peste gura, ca atata mai avem si noi :unsure:
VIRUS Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 In ritmul asta nu m-ar mira ca in momentul in care tastez www.linkmania.ro sa-mi apara mesajul "Site temporar inchis"... :unsure: pai ... temporar mai e cum mai e .... dar sa nu fie "permanent" adik "this page cannot be display" ink nu s-a prezentat succesorul ... este luni 3 ianuarie 2005 :D acum nu mai e zi libera :D
Mayhem. Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 da....si yo care aveam home page linkmania....ar fi misto sa se mai schimbe situ un pic ;)
Kane Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Un "new look" ar fi interesant dar sa nu se schimbe "feeling-ul" :P
Luc Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 nu se ocupa nimeni de servere si voi mai vreti si un design nou la site :lol: , poate sa arate frumos, dar daca nu merge cum trebuie atunci la naiba cu el
kallas Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Un "new look" ar fi interesant dar sa nu se schimbe "feeling-ul" tongue.gif hehe ar fi bine sa mearga nu sa arate frumos!
kallas Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Un "new look" ar fi interesant dar sa nu se schimbe "feeling-ul" am rectificat greseala facuta!!sorry
Sicone Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Stati linistit toata lumea ii mahmura:P tocamai s-a terminat anul 2004 nimeni nu prea mai are chef de jocuri...nu va faceti griji totul va fi OK :rolleyes:
VIRUS Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Stati linistit toata lumea ii mahmura:P tocamai s-a terminat anul 2004 nimeni nu prea mai are chef de jocuri...nu va faceti griji totul va fi OK :rolleyes: sunt curios dak se va prezenta respectivul si .... mai am o curiozitate ...... s-o fi jucat cineva CS la ora 00:00 dintre ani ?
Under Taker Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Suta la suta a fost cel putin o persoana pe Bucuresti :lol:
VIRUS Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 si eu aruncam cu HE-GRENADE si cu SMOKE :D la ora aia am avut artificii ca la PRO TV :D doamne iti dai seama ce oameni nesanatosi ? nici in seara de revelion sa nu stea sa respire :blink:
Kane Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Jucatorii de CoD cred ca totusi au lasat-o mai moale de revelion, oricum n-am avut servere. Cei de CS insa sunt dementi, auzi tu sa te joci de rev?!? Nici in gluma nu e bine spus asa ceva...tre sa fi bolnav sa faci asta. :o :blink: :( :huh:
kallas Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Luci s-a jucat cs in prostie.Un prieten a intrat pe la 12 20 si cik erau vreo 30.Nesanatosi nu le ajunge cat s-au jucat un an mai stau si in noaptea de revelion.Sa va fie rusine mah :D