Jump to content
barracudaz

PANA CAND?

Recommended Posts

Posted

19:48 -3 ianuarie 2005

Star Wars: Jedi Academy - NOU 0 Servere | Jucatori online

Call of Duty 0 Servere | Jucatori online

Call of Duty: United Offensive 0 Servere | Jucatori online

Counter Strike Condition Zero 0 Servere | Jucatori online

se mai ocupa cineva de linkmania? sau mai bine zis are sa inceapa cineva sa se ocupe de linkmania? :angry:

Posted

In ritmul asta nu m-ar mira ca in momentul in care tastez www.linkmania.ro sa-mi apara mesajul "Site temporar inchis"... :unsure:

Da-ti peste gura, ca atata mai avem si noi :unsure:

Posted

In ritmul asta nu m-ar mira ca in momentul in care tastez www.linkmania.ro sa-mi apara mesajul "Site temporar inchis"... :unsure:

pai ... temporar mai e cum mai e .... dar sa nu fie "permanent"

adik "this page cannot be display" :angry::angry::angry:

ink nu s-a prezentat succesorul ... este luni 3 ianuarie 2005 :D

acum nu mai e zi libera :D

Posted

nu se ocupa nimeni de servere si voi mai vreti si un design nou la site :lol: , poate sa arate frumos, dar daca nu merge cum trebuie atunci la naiba cu el

Posted

Stati linistit toata lumea ii mahmura:P tocamai s-a terminat anul 2004 nimeni nu prea mai are chef de jocuri...nu va faceti griji totul va fi OK :rolleyes:

Posted

Stati linistit toata lumea ii mahmura:P tocamai s-a terminat anul 2004 nimeni nu prea mai are chef de jocuri...nu va faceti griji totul va fi OK :rolleyes:

sunt curios dak se va prezenta respectivul si .... mai am o curiozitate ...... s-o fi jucat cineva CS la ora 00:00 dintre ani ?

Posted

si eu aruncam cu HE-GRENADE si cu SMOKE :D la ora aia

am avut artificii ca la PRO TV :D

doamne iti dai seama ce oameni nesanatosi ? nici in seara de revelion sa nu stea sa respire :blink:

Posted

Jucatorii de CoD cred ca totusi au lasat-o mai moale de revelion, oricum n-am avut servere.:angry:

Cei de CS insa sunt dementi, auzi tu sa te joci de rev?!? Nici in gluma nu e bine spus asa ceva...tre sa fi bolnav sa faci asta. :o :blink: :( :huh:

Posted

Luci s-a jucat cs in prostie.Un prieten a intrat pe la 12 20 si cik erau vreo 30.Nesanatosi nu le ajunge cat s-au jucat un an mai stau si in noaptea de revelion.Sa va fie rusine mah :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...