FuK Posted January 23 Posted January 23 Model aplicatie: - Nick: - Level: - Vârstă reală: - Poza /stats (ScreenShot) : - Experiență anterioară în facțiuni (dacă există): - De ce dorești să intri în această facțiune?: - Ce calități consideri că te recomandă pentru această facțiune?: - Cu ce se ocupa aceasta factiune?: - Ești de acord să respecți regulamentul serverului și al facțiunii?: - Orele în care ești disponibil pe server: - Ai citit regulamentul facțiunii și al serverului?: - Alte informații relevante despre tine: 1 Quote
str1p Posted January 24 Posted January 24 - Nick: sTr1p - Level:9 - Vârstă reală:33 - Poza /stats (ScreenShot) : am puso mai jos - Experiență anterioară în facțiuni (dacă există):10 - De ce dorești să intri în această facțiune?: e o factiune linistita si frumoasa - Ce calități consideri că te recomandă pentru această facțiune?: pentru a fi linistit si si sa ajut factiunea - Cu ce se ocupa aceasta factiune?: cu indeplinirea contractelor - Ești de acord să respecți regulamentul serverului și al facțiunii?: da - Orele în care ești disponibil pe server: cat pot de mult - Ai citit regulamentul facțiunii și al serverului?: da - Alte informații relevante despre tine: imi place dreptatea si sa respect regulile 1 Quote
Axwell Posted January 25 Posted January 25 - Nick: Axwell - Level: 10 - Vârstă reală: 32 - Poza /stats (ScreenShot) : - Experiență anterioară în facțiuni (dacă există): Da, Detin experienta in domeniu. - De ce dorești să intri în această facțiune?: Este factunea care ma reprezinta. - Ce calități consideri că te recomandă pentru această facțiune?: Atentie sporita si indemanare. - Cu ce se ocupa aceasta factiune?: Reglare de conturi intre jucatori " killing" - Ești de acord să respecți regulamentul serverului și al facțiunii?: da - Orele în care ești disponibil pe server: Dupa orele 14. - Ai citit regulamentul facțiunii și al serverului?: da - Alte informații relevante despre tine: Pentru mine conteaza persoanele de cuvant, restul sunt detalii. 1 Quote
Zergyu Posted January 27 Posted January 27 - Nick: Zergyu - Level: 12 - Vârstă reală: 32 - Poza /stats (ScreenShot): - Experiență anterioară în facțiuni (dacă există): Poza Status - De ce dorești să intri în această facțiune?: Doresc sa intru in Hitman pentru ca imi place stilul de joc bazat pe misiuni precise si strategice. Sunt interesat de rolul unui profesionist care isi respecta obiectivele si isi indeplineste sarcinile cu eficienta si discretie. - Ce calități consideri că te recomandă pentru această facțiune?: In primul rand experienta de peste 8 ani in aceasta factiune, tipul de activitate si anticiparea miscarilor tintei. - Cu ce se ocupa aceasta factiune?: Efectuarea contractelor intr-un mod silentios. - Ești de acord să respecți regulamentul serverului și al facțiunii?: Bineinteles. - Orele în care ești disponibil pe server: Depinde de zi. - Ai citit regulamentul facțiunii și al serverului?: Da - Alte informații relevante despre tine: Ma numesc Sergiu, am 32 de ani si sunt din Oradea. Joc pe acest server din vara 2oo8 si am avut mereu o imagine buna atat in fata jucatorilor, cat si a staff-ului prin pricina caracterului meu si fara sa pun in dificultate sau la incercare armonia serverului sau a jucatorilor. 1 Quote