FuK Posted January 23 Posted January 23 Model aplicatie: - Nick: - Level: - Vârstă reală: - Poza /stats (ScreenShot) : - Experiență anterioară în facțiuni (dacă există): - De ce dorești să intri în această facțiune?: - Ce calități consideri că te recomandă pentru această facțiune?: - Cu ce se ocupa aceasta factiune?: - Ești de acord să respecți regulamentul serverului și al facțiunii?: - Orele în care ești disponibil pe server: - Ai citit regulamentul facțiunii și al serverului?: - Alte informații relevante despre tine: Quote
Zergyu Posted February 10 Posted February 10 - Nick: Biuta - Level: 12 - Vârstă reală: 29 - Poza /stats (ScreenShot) : Poza - Experiență anterioară în facțiuni (dacă există): Da, am fost lider o buna perioada de timp al acestei factiuni, dar si membra fara functii de conducere. - De ce dorești să intri în această facțiune?: Este factiunea care ma reprezinta - Ce calități consideri că te recomandă pentru această facțiune?: Rabdarea vis-a-vis de jucatori. - Cu ce se ocupa aceasta factiune?: Oferirea de licente jucatorilor. - Ești de acord să respecți regulamentul serverului și al facțiunii?: Bineinteles. - Orele în care ești disponibil pe server: Lucrand de acasa, aproape toata ziua daca este nevoie. - Ai citit regulamentul facțiunii și al serverului?: Da - Alte informații relevante despre tine: Ma numesc Bianca, am 29 de ani si sunt din Oradea. Sunt o persoana de incredere, cu bun simt si rabdatoare. Ps: postez de pe contul sotului deoarece nu-mi aduc aminte momentan datele de logare ale contului meu. Multumesc de intelegere. Quote