Jump to content
Guest iwolffy

highligth my nickname la dc++ 0.668

Recommended Posts

Guest iwolffy
Posted

stie cumva cum fac la dc++ 0.668 ca atunci cand nick-ul meu apare scris pe main sa ma anunte si sa il ingroase ca la oDC ?

Guest iwolffy
Posted

ti-e greu sa downloadezi oDC ???

Downloadeaza oDC de aici

Eu am intrebat ceva. Daca nu stii cum , poate ca nu se poate nu trebuie sa imi zici de unde sa dwld oDC pt. ca stiu si eu asta. Eu am pus o alta intrebare: daca se poate sa ma anunte ( la DC++ ) cand nick-ul meu apare scris pe hub cum e la oDC

Posted

dupa cum ai observat oDC are cateva "imbunatatiri" .... dak le putem zice asa .... de grafica si la download .... una dintre aceste imbunatatiri este k atunci cand cineva iti scrie numele sa-ti apara colorat cu ROZ sau ce culoare e acolo ...

dak ai in dc++ ( eu nu prea folosesc ) .... Setings -> Colors -> My nickname -> ia vezi scrie ? asa e la oDC .... presupun k asa e si la dc++ .... u can trying ...

Posted

Presupun ca din moment ce iwolffy stia ca iti coloreaza nick-ul in oDC, stia si ce ofera in plus acel program, dar daca el vrea sa foloseasca DC++ nu vad ce treaba aveti voi. Banuiesc ca singura sansa de a face nickul colorat e sa modifici sursa DC++, banuiesc ca inca e publica. Chestia asta o fac unii, de ex Terena a facut TDC in modul acesta, un client care se vrea destinat celor de pe Cablelink... Deci ori gasesti pe cineva sa-ti modifice sursa, ori o modifici tu, ori sugerezi pe forumul de la dc++ sa apara chestia asta in versiunile ulterioare. Cu ultima varianta slabe sanse, altfel ar fi aparut de mult in DC++ optiuni mult mai utile care sunt intalnite in oDC.

Guest iwolffy
Posted

da.. stiu ce e cu oDC si ca e modificat din DC++ 0.301 sau 0.306 nu mai tin minte .. deci e dupa un DC++ vechi care are niste bug-uri. Si credeam ca este vre-o optiune sau comanda; in fine.. am sa pun un post si pe forumul lor in legatura cu treaba asta.

P.S. pt. cei interesati http://schnio.iglu.cz/index.php?page=dc_cl...atforma&from=24

Guest iwolffy
Posted

dupa cum ai observat oDC are cateva "imbunatatiri" .... dak le putem zice asa .... de grafica si la download ..

poti sa imi zici ce imbunatatire are oDC fata de DC++ la download ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...