Jump to content
VIRUS

Revelion 2005

Recommended Posts

Posted

si ? v-ati distrat ? cum va simtiti ?

mie unu nu-mi vine sa creed k a mai trecut un an :(

sunt mahmur rau ... ... a fost caterink rau ....

ce ati facut de anu nou ?

Posted

eu am dormit vreo 4 ore ... sunt k nou ... dar sunt mahmur asea ... ma pregatesc k pe la 7 dau o fuga prin Texas sa trag un bowling / biliard .... sa vedem cum sunt dispus ...... si pana la urma a fost marfa Revelionu 2005 ? .......

pot spune k la mine a fost unu dintre cele mai reusite :)) .... eu am organizat totul si poate k daia :))

Posted

A fo' super!Bautura si distractie la maxim!Yo am dormit bine vreo 7 ore! :D

Pacat k nu am apucat sa ma combin cu una! :wub:

In rest a fost super!

LA MULTI ANI 2005!

Guest daredevil
Posted

luci tu te distrezi la toate asa ca... :rolleyes: ............ oricum e naspa poza ...pune si tu una cu o fata :D

Posted

luci tu te distrezi la toate asa ca... :rolleyes: ............ oricum e naspa poza ...pune si tu una cu o fata :D

dak si tu ai fatza de fetele mele ... atunci sa ma ierte Dumnezeu ! :rolleyes:

o sa pun o poza da nu acu k mi-e lene ...

Posted

dak si tu ai fatza de fetele mele ... atunci sa ma ierte Dumnezeu ! :rolleyes:

o sa pun o poza da nu acu k mi-e lene ...

Luci esti cel mai enervant personaj de pe forumul acesta...

(scuze pt. offtopic dar nu m-am putut abtine)

Posted

Luci esti cel mai enervant personaj de pe forumul acesta...

(scuze pt. offtopic dar nu m-am putut abtine)

ms mult . . . :rolleyes:

Posted

Lol, am uitat sa zic cum a fost la noi. Super jmecherie, zic eu. Lume multa, cred ca au fost 100, bautura cat cuprinde (o lada intreaga de whisky plus din altele), oameni de treaba, femei marfa, muzica super tare, pana si cei care de obicei pleaca repede de la petreceri sau doar stau si comenteaza au zis ca nu s-au mai distrat asa bine de multa vreme.

Slick, lol :D , cel mai haios post pe care l-am vazut in ultima vreme, nu pot decat sa-ti urez la mai bine alta data, si felicitari ca ti-ai primit adminul inapoi.

Posted

DarkAng3l' date='Sep 8 2005, 06:28 PM'] La mine e a fost super tare. am iesit cu trupa in oras ( si cu fete bineinteles biggrin.gif ) si ne-am facut de cap toata noaptea. hello2.gifhello2.gifhello2.gif

Foame de posturi ?

Posted

pe acasa, fara bautura pt ca am vrut sa ma distrez , nu sa ma imbat ca o gorila si dupa aia sa borasc toti banii pe care i-as fi dat pe beutura...biggrin.gif oricum o fost siupar...(super), chiar bhai, cand a trecut atata timp? blink.gif

Posted

Imi spui si mie cum dumnezeu ai gasit postul asta vechi de 9 luni !?

Ba da chiar .... nici eu n-am rabdare sa stau acuma sa caut postari de 9 luni . Acuma sincer eu nici nu mai stiu cum m-am distrat atuncia....parca m-am uitat like always la filme (nu , nu cu blonde!!!!) politiste !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...