FuK Posted April 13, 2024 Posted April 13, 2024 - Discuții între membrii facțiunii Hitman Agency. - Vă rugăm să evitați Post-Huntingul, este pedepsit conform regulamentului. Quote
Zergyu Posted March 5 Posted March 5 Salutare draga echipa, Asa arata $12.000.000+ in ~2 minutele. #HitmanPower 1 Quote
Zergyu Posted April 6 Posted April 6 @FuK & @PlasticTube se poate sa adaugati va rog niste materiale in seif? Multumesc. Quote
PlasticTube Posted April 9 Posted April 9 (edited) Da, o sa adaug. @adaugat! Edited April 9 by PlasticTube 1 Quote
Zergyu Posted May 11 Posted May 11 La 09.05.2025 la 3:32, PlasticTube a spus: Pont ! Sper sa am competitie si sa mi-l fure lumea, doar sa intre. 1 Quote
PlasticTube Posted May 18 Posted May 18 La 11/05/2025 la 11:31 AM, Zergyu a spus: Sper sa am competitie si sa mi-l fure lumea, doar sa intre. Din pacate daca se inchide toata lumea posteaza ca de ce si ca ei ar juca, daca e deschis nu scrie nimeni nimic dar nici nu intra... 1 Quote
Zergyu Posted May 18 Posted May 18 Acum 17 minute, PlasticTube a spus: Din pacate daca se inchide toata lumea posteaza ca de ce si ca ei ar juca, daca e deschis nu scrie nimeni nimic dar nici nu intra... Da, stiu... nici eu nu am timp sa joc, insa AFK tot intru sa las, si din cand in cand mai dau o tura ca boieru cu o Savana. Acestea fiind spuse, cine vrea sa se simta ca un gangster adevarat, va astept la o tura cu Savana, si nu orice Savana, ci una cu PaintJob!!! 1 Quote