BAZAC2005 Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 As vrea sa îmi returnați toți banii pe care i-am cheltuit că sa iau Premium și alte kkt-uri pe servarul asta ...am luat premium cu gândul că voi juca pe o perioadă nedeterminata,nu sa joc 1 luna.. Quote
Just_AlaN* Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Ar fi frumos din partea voastra sa-i dati un raspuns omului, unii au luat premium pe 3 luni si s-au bucurat 1 luna sau mai putin de el, am muncit toti la conturi si ne-am compromis sa ne facem timp mai mult pentru mu sa dam la top, seturi etc si s-a ales praful, cred ca meritam un minim de respect sa returnati vip-urile celor care nu s-au folosit de ele pe perioada totala. Quote
zzangaboy Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 N-ai sa vezi , bataie de joc oricum , nu zice nimeni nimic de srv , asa o sa ramana oricum , adio LM Quote
SevenUp Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 La 31.03.2023 la 15:50, BAZAC2005 a spus: As vrea sa îmi returnați toți banii pe care i-am cheltuit că sa iau Premium și alte kkt-uri pe servarul asta ...am luat premium cu gândul că voi juca pe o perioadă nedeterminata,nu sa joc 1 luna.. Salut,dacă vrei sa iti încerci șansa cu refund-ul contactează support@tebex.io Eu așa am procedat și mi-am primit banii inapoi. 1 Quote
mircea_nr1 Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Acum 16 ore, SevenUp a spus: Salut,dacă vrei sa iti încerci șansa cu refund-ul contactează support@tebex.io Eu așa am procedat și mi-am primit banii inapoi. Multumesc de sugestie, am trimis si eu un email. Nu imi doresc refund pentru ca imi doresc banii inapoi ci pentru ca sper ca Tebex poate face chargeback sau sa le ia cumva banii scammerilor. Quote
mVas Posted February 26 Posted February 26 Wow ...am jucat linkmania in urma cu multi Ani pe versiunea 097D, imi pare rau sa aud cat a decazut comunitatea, pacat de voi, jucatorii, imi pare rau ca trebuie sa suportati astfel de comportament, nu stiu daca am voie sa postez aici dar tocmai am deschis un server ,absolut fara donatii ,semanator linkmania din 097D...daca cineva Este interesat ma gandesc ca il postez pe privat Quote