Vanya Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 ks = kill steal cum sa fie ks daca nu am omorat eu?
M0NEYMAN Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 11. KS (Kill Stealing) la invazii pentru BOK / Boss reward Cel care a venit primul la “golden” sau boss castiga dreptul de primul venit. Screenshot facut in momentul cand reclamantul este singur cu "goldenul" (sau cu party) . Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu “golden”-ul. NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru), in caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul/BOK-ul"! Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi "goldeni" simultan. NU este obligatoriu să atenționați persoana că face KS
Vanya Posted March 21, 2023 Author Posted March 21, 2023 am atacat dar nu am luat nimic reward nici item, unde e ks?
TyreXel Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Nu este necesar sa dai tu dmg final la boss / golden pentru a fi considerat ks. Este foarte clar mentionat in regulament ca nu trebuie "sa ajuti" pe altcineva. Suspendul ramane.