Jump to content
Slick

muzica

Recommended Posts

Posted

Ce sa zic, decat ca am deschis si io un topic legat de muzica acu vreo 5 zile, dar ma rog, am si uitat de el, nneavnd replyuri destule...

Muzica: Cantitate: 22,110 piese (majoritatea colectii complete), adik 101.5 gb (64 de zile si ceva). Majoritatea nici nu o ascult, ci o colectionez. Ascult in general un playlist care contine tot ce imi place, de vreo 5000 de piese puse pe shuffle. Formatii preferate Queen(NR.1), Manhattan Transfer(NR.2) (pentru foarte putinii care au auzit), Carpenters, Pink Floyd, Jethro Tull, Aerosmith, Roxette, HAMMERFALL, Singers Unlimited (iara pentru putinii care au auzit de ei), Supertramp, Yes, Smashmouth, Parazitii, Blackalicious, Portishead, Lake of Tears, AC-DC, Linkin Park, Black Eyed Peas, Rammstein, Limp Bizkit etc

Interpreti: Barry Manilow, Sting, Stevie Wonder, Santana, Eminem, Usher, Ludacris, 2PAC, Busta Rhymes, Billy Joel, David Sanborn, Dave Grusin, Rick Wakeman, Frank Zappa, Diana Krall, Dave Koz, + nemuritorii Armstrong, Sinatra, Nat King Cole si lista poate continua...

Consider ca rolul muzicii este acela de educator, maleand caracterul individului in functie de parametrii sai. Mediul este factorul principal in alegerea genului de muzica preferat (adica factorii externi sunt cei definitorii in domeniul muzical). Este adevarat ca eu ar trebui sa fiu un ghiveci, o aberatie sociala dpdv al muzicii asculate (de la heavy metal la jazz si muzica clasica, neinclusa in lista de mai sus), dar am reusit sa iau din aceasta arta constituentii necesari dezvoltarii mele armonioase (adica am integrat in caracterul meu cate putin din fiecare gen). Bottom line: muzica il face pe om PUNCT!

P.S: Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale si semantice, va rog nu ma sfasiati cu observatii :))

Posted

Imi place Hip-Hopu, Rapul si putin rock (Linkin park si 2-3 melodii de la Rammstein).

Eminem si Ombladon sunt (dupa parerea mea) the ebst singers of all time B) .

URASC MANELELE, ar trebui executat omul (daca se poate numi homo sapiens) care a inventat manelele.

PS : Sunt parerile mele personale deci nu vreau sa aud comentarii <_<

Posted

Mie imi place rockul ca tine slicker666.

Eu am in calculator Rock,Rock si numai Rock.

O intrebare pentru manelisti:Ce simtiti prin manele?

Inca o intrebare si pentru tine sticker666,:Ce melodi Rock it-i place?

Am o intrebare:

Cine a fost prostul de a inventat manelele?

Posted

Salutari. N-am mai postat de ceva vreme, dar m-ati bagat in ceata cu prostiile voastre copilaresti. Mai copilasi, gusturile nu se dicuta. !!!!!!!!!!!

Eu, spre exemplu, am ascultat la viata mea cam tot genul de muzica, incepand cu Mozart, Bach &Co pana la Eminem, Black Eyed Peas trecand, bineinteles, prin Beatles, Queen, Michael Jackson, Metallica, Sepultura etc. Am ascultat si mai ascult cam tot ceea ce-mi place. Nu pot spune ca am o trupa preferata sau un gen preferat, ascult cu aceeasi placere Rock, Disco, Jazz, Clasica (OPERA :blink: ), dar si niscaiva Manele (nu prea multe ca acum toate-s o apa si-un pamant :unsure:).

Ce vreau sa va zic e ca nu are rost sa va certati sau sa va calomniati intre voi, ca nu asta-i rostul thread-ului (eventual intalnitiva undeva si "cel mai bun sa castige" :):lol: ).

Am trecut printr-o perioada din viata mea cand credeam ca nu exista alta muzica mai buna ca a celor de la Modern Talking sau CC Catch (pe la mijlocul anilor '80) urmata de Hip-Hop si rap american (Technotronic, Leila K., Snap etc). Apoi a urmat muzica Heavy Metal (Metallica, Sepultura, etc). Intre si printre ele (in functie de starea de spirit :)) mai ascultam si muzica mai "romantica" :) sau chiar manelele care erau la vremea aceea (Azur, Mesager, Tomis & Tomis Jr. etc.)

Asadar, am trecut cam prin toate genurile, de la metalist cu plete, bocanci si tricouri si blugi jegosi si rupti si pana la muzica din zilele noastre si abia fac 30 de ani de Sf. Valentin :)

Mai nou ascult Eminem si House de ala nebun de numai basii se aud, si sincer ma simt cam tot asa ca si atunci cand ascultam Metallica si aveam la bord 3-400 ml de vodca :ph34r: :lol:

So, PEACE MAN :P

Posted

Word-up, Demonium, este singura parere de pana acum care nu face altceva decat sa exprime o optiune personala (cum cred ca dorit si initiatorul thread-ului sa vada!) fara sa emita judecati de valoare despre optiunile altora!

Singurele adaugiri la lista de preferinte a lui Demonium la care subscriu cu putere ar fi: U2, Five Letters, A-HA.

Posted

zicea cineva ca el asculta manele pt ca ii e lene sa schimbe piesa din

winamp . ei bine , ce cauta la tine pe hard ? si da , TOTI manelistii is

tigani ... nu-mi spune tu mie ca devito si puii mei e nume de om normal ...

nu e , pt cultura ta generala . si eu sunt de parere ca acel cineva care

asculta manele e un om jegos , nespalat , analfabet , incult , needucat etc.

aia nu e muzica mai oameni buni :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...