Slick Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 probabil s-a mai vorbit. but what the heck. 1) ce muzica ascultati ? 2) credeti ca genul de muzica preferat defineste caracterul individului ? sau invers ? genul de muzica preferat = e predispus la ceva ? sau n-are loc nici o chestie mai sus enumerata ?
nwradu Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Am 16 GB de house, in general numai progressive, dar si vreo 20% trance pe acolo. In rest ascult melodii clasice de demult (oldies but goldies cum s-ar zice, cam din anii 80 si 90). Apoi avem pop sa zicem, cu Roxette, Ace of Base, Texas formatii preferate, rock de genul Nightwish, Blind Guardian, Entwine, Metallica, Queen, Meat Loaf, ceva mai fara voce de ex Yanni, Enya, apoi genul de muzica pe care il canta Sarah Brightman, Era. Ascult si Eminem. Si intr-o ordine aleatoare Blackmore's Night, Cher, Dido, Evanescence, Guns 'n' Roses, LeAnn Rimes, Michael Jackson, Savage Garden, Shania Twain... ma rog, am o groaza de muzica... le am organizate pe playlisturi de preferate, house, rock, etc... in functie de dispozitie si moment. Fara manele. Cel mai des sta playlistul de house, si ala cu melodii marfa din toate domeniile (adica un playlist in care orice melodie ar incepe, nu o schimb - am ajuns la concluzia ca n-are rost sa tin totul in Playlist ca mai mult stau sa schimb melodiile). Probabil ca un psiholog ar spune ca muzica defineste caracterul omului, dar eu nu pot sa-mi dau seama cum e cineva dupa gusturile lui in muzica. In fond daca aia isi pot da seama cum esti dupa cum scrii, dupa ce asculti 100% au ce zice despre tine. Eu insa nu prea imi fac o parere despre oameni doar din tipul de muzica pe care il asculta. Sau cel putin asta e valabil pt cei care au gusturi mai variate, daca cineva asculta doar heavy metal sau doar manele sau doar Elvis o parere tot imi fac pe undeva...
VIRUS Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 HOUSE rulezzzz ... ascult si hip-hop , dance, trance, pop, but i love house muzik poate defini un om: cel care asculta HOUSE: e vesel predispus la ditractie -----------------manelistii: sa moara :) . . . astia sunt cu suferinta . . . sunt tristi ----------------hip-hop/rock-eri: duri oamenii ... adidasi cu sireturi / bocanci ...... freze urate shepci ... aiurea k rocker in Kristal de revelion e 2.000.000 intrarea .... cine vine ?
Slick Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 Eu, spre exemplu, ascult rock si in principiu orice pana in `90, hai `95, de cand muzica se face pe banda. Stim cu totii notiunea de manele vechi (am zis manele sa stiti despre ce-i vb, cuv "manele" poate fi inlocuit cu "muzica" - manele vechi = a trecut o saptamana de la release pe net). Asa ... muzica pe care-o ascult n-as caracteriza-o chiar linistita (slayer, sepultura, death, metallica), si cu toate astea sunt un tip calm. Amu nu va lasati descurajati ! prove me wrong. E adevarat ca la un chef cu "roceri" se cam bea ... singurul mit care chiar sta-n picioare, cred. :blink:
alex Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 rap/hip-hop/r&b intr-un cuvant cam tot ce se da pe mtv base
aolex Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 eh ... cand vine vorba de muzica , la mine veti auzi numai de house/trance/techno/ ecelctronic si 80's ... intr-adevar muzica defineste caracterul unei persoane ... de asemenea va rog nu mai incadrati manelele la categoria muzica . manelele sunt numai prin romania si is mai lalaieli de tigani nesapalati , analfabeti ...
Guest loco4ever Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ascult mult house,techno,trance. Ceva hip-hop dar numai astea comerciale ce apar si pe tv. Manele doar cand nu am incotro si e impotriva mea toata lumea!! (adica cum presimt ca o sa fie de Revelion!!). In rest, ceva dance, rock f. putin. Cam atat.
t0mi Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ascult tot felul de muzica, depinde foarte mult de starea de spirit care o am, am in playlist o gramada de melodii. Ascult cu placere: Metallica, Soulfly, Deftones, Sepultura, Ozzy Osbourne, REM, Pamtera, Guns N' Roses, Ugly Kid Joe, A-ha, Depeche Mode, mai merge si Roxette. Dintre formatii romanesti mai amintesc: Iris, Vama Veche, Cargo, Vita de Vie, Coma, Crize, foarte rar E.M.I.L. Dintre alea mai vechi ascult Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Queen, The Doors, Smokie, Jimi Hendrix, Bob Marley, Phoenix. Imi mai plac: Vangelis, Loreena McKennitt, Enigma, Era, Deep Forest am mai ascultat: Prodigy, Faithless, din cand in cand mai ascult si Parazitii, Cupress Hill, s.a.m.d. cu muzica hip-hop, house nu am nimic, nu ma deranjeaza daca aud la chefuri, ba chiar, ma pot distra, nu ma indispun deloc detest manelele (desi asa ceva nu se poate numi muzica) (parerea mea!)
alezzz Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ascult toate genurile de muzica inafara de ROCK!!!Il urasc! Da...muzica caracterizeaza o persoana!De exemplu: -cei care asculta ROCK,sunt persoane suparate pe viata,care va zic yo k si-ar dori sa moara din clipa in clipa!!! :P -cei care asculta MANELE,sunt de obicei cei de gasca si care stiu sa se distreze! -cei care asculta HOUSE,sunt exact la fel ca manelistii!De gasca si cu pofta de viata!Au multa energie in ei! :D Si as mai putea sa va mai zic si la celelalte genuri!!! In concluzie.... :blink:
aolex Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ascult toate genurile de muzica inafara de ROCK!!!Il urasc! Da...muzica caracterizeaza o persoana!De exemplu: -cei care asculta ROCK,sunt persoane suparate pe viata,care va zic yo k si-ar dori sa moara din clipa in clipa!!! :P -cei care asculta MANELE,sunt de obicei cei de gasca si care stiu sa se distreze! -cei care asculta HOUSE,sunt exact la fel ca manelistii!De gasca si cu pofta de viata!Au multa energie in ei! :D Si as mai putea sa va mai zic si la celelalte genuri!!! In concluzie.... :blink: in concluzie esti tu cam ... P***T ! pentru ca manelistii nu sunt de gaska ... aia cu rock-ul nu vor sa se sinucida (tu nu faci diferenta intre heavy metal si rock classic) . rockul si trance-ul nu sunt numai genuri muzicale , sunt stiluri de viata mai copile ... cei acre asculta manele sunt tigani , analfabeti , inculti etc. ma tem ca nu ti-ai gasit postul .... <_< apropo , tu poti sa argumentezi faptul ca iti displace rockul ?
t0mi Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 -cei care asculta ROCK,sunt persoane suparate pe viata,care va zic yo k si-ar dori sa moara din clipa in clipa!!! :P te inseli !! tu daca auzi cuvantul 'rocker' sunt sigur ca te gandesti la pletosi nespalati, cu parul uns, imbracat in haine de piele negre, tricouri cu formatii, cu bocanci, cu lanturi cu o sticla de vodca intr-o mana cu berea in cealalta, si cu cutitul in buzunar. uite ca nu e asa. Eu ma consider 'ROCKER', dar nu ma caracterizeaza cele de mai sus. sunt tuns scurt, umblu in blugi mai largi, hanorac, pantofi sport in picioare si eventual o basca pe cap si nu sunt suparat pe viata si nu cred ca eu as fi singura 'exceptie' care ar intari 'regula'. ;) inca ceva: nu sunt suparat pe viata deloc, ba chiar, imi place si eu ma consider 'de gasca' si nu sunt manelist, ce zici? ;) si hai mai bine sa nu ne criticam reciproc, pentru ca: 1. nu are rost 2. ar tine pana la nesfarsit! peace!!!
alex Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 apropo , tu poti sa argumentezi faptul ca iti displace rockul ? oricum mai usor cu injuriile eu da (numai la heavy metal si la black metal) in rest orice gen de roc... nici nu imi place dar nici nu imi displace.
Unknown Soldier Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Cand zice lumea ca asculta house ma cam lasa rece.Si taranul din vale ,care se duce cu capra la pascut ,se duce sambata in discoteca de pe varful dealului si ii baga DJ-taran niste melodii..... Cred ca 90% din cei care ascult house habar n-au sa distinga genurile de house. Eu sunt cu HOUSE-ul de cand a aparut in Romania,prin 99-2000.(PS ma refer la house-ul adevarat) Imi place in mod special tribal house, progressive house, deep house si un pic din vocal house. Cei mai tari dupa mine sunt Satoshi Tomiie, Saeed&Palash, Pete "Tha Zouk", Harry 'Choo Choo' Romero, John Creamer , Steve Lawler , Terry Francis, Francesco Farfa, Peace Division. Toti astia sunt zei.Mai sunt zei dar oricum am postat offtopic, asa ca... Cei care ziceti ca va place house-ul incercatii pe astia. Klar muzica pe care o asculti te defineste.Cel mai elcovent exemplu : Thade. :D
VIRUS Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 breack-beet , progresive, funky ... my favorites
kallas Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Ma eu sincer ascult aproape tot ce se da pe Mtv BASE. e super tare.DAr stati asa nu ati auzit ca toti manelistii vor sa plece in America dupa ce ca nu am mai intrat in vreo competitie de fotbal acum s-au dus si manelistii peste ei.Tara incepe sa se duca de rapa :(
alex Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Ma eu sincer ascult aproape tot ce se da pe Mtv BASE. e super tare. hehe primul de aici care asculta ce ascult si eu ;))
Bugs Bunny Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 R&B hip hop-u de afara ca aici mai toata muzica e naspa
kallas Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 DA Alex eu cred ca e un post super tare. NUmai muzica de calitate.Apropo ce zici de Pimp My Ride?? :P
alezzz Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 in concluzie esti tu cam ... P***T ! pentru ca manelistii nu sunt de gaska ... aia cu rock-ul nu vor sa se sinucida (tu nu faci diferenta intre heavy metal si rock classic) . rockul si trance-ul nu sunt numai genuri muzicale , sunt stiluri de viata mai copile ... cei acre asculta manele sunt tigani , analfabeti , inculti etc. ma tem ca nu ti-ai gasit postul .... <_< apropo , tu poti sa argumentezi faptul ca iti displace rockul ? In primul rand nu toti manelistii sunt TIGANI! In al doilea rand,fac diferenta dintre heavy si clasic,si cand am spus ROCK-eri ma refeream la aia METALISTII aia nebuni!!! :ph34r: P.S.:Sunt melodii rock care imi plac si mie! :D
alezzz Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 te inseli !! tu daca auzi cuvantul 'rocker' sunt sigur ca te gandesti la pletosi nespalati, cu parul uns, imbracat in haine de piele negre, tricouri cu formatii, cu bocanci, cu lanturi cu o sticla de vodca intr-o mana cu berea in cealalta, si cu cutitul in buzunar. uite ca nu e asa. Eu ma consider 'ROCKER', dar nu ma caracterizeaza cele de mai sus. sunt tuns scurt, umblu in blugi mai largi, hanorac, pantofi sport in picioare si eventual o basca pe cap si nu sunt suparat pe viata si nu cred ca eu as fi singura 'exceptie' care ar intari 'regula'. ;) inca ceva: nu sunt suparat pe viata deloc, ba chiar, imi place si eu ma consider 'de gasca' si nu sunt manelist, ce zici? ;) si hai mai bine sa nu ne criticam reciproc, pentru ca: 1. nu are rost 2. ar tine pana la nesfarsit! peace!!! Ai dreaptate!La ce ai zis tu ma gandeam!Dar ceilalti rock-eri ca tine sunt OK! P.S.:Yo nu am nimik impotriva rock-erilor!Dar mi SCARBA cand ii vad pe aia imbracati cum ai zis tu mai sus!!! PEACE!
aolex Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Ai dreaptate!La ce ai zis tu ma gandeam!Dar ceilalti rock-eri ca tine sunt OK! P.S.:Yo nu am nimik impotriva rock-erilor!Dar mi SCARBA cand ii vad pe aia imbracati cum ai zis tu mai sus!!! PEACE! ce ti-e scarba mai ? uite inca o dovada ca esti prost ... rocker e ala care face muzica rock , nu care o asculta ! nu cred ca e vre-un rocker pe aici . si da , toti manelistii is tigani . vezi clar dupa nume ! fara manele aici , va rog ! <_<
BooM-retired Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Cand am vazut titlul topicului eram foarte bine dispus. Insa dupa ce am citit toate "chestiile: alea de mai sus m-am enervat (shi din firea mea sunt o persoana destul de calma, care se enerveza doar cand vede sau aude nishte aberatii - de exemplu manualul de romana, unde toti cei care se sinucid sunt laudatzi pentru eroismul de care au dat dovada luandu-shi viatza - cred ca cea mai mare porcarie). Muzica poate de multe ori sa caracerizeze un um, dar totul depindede anturajul in care se afla, de dispozitzia lui, poate chier shi de vremea de afara. Dupa parerea mea, eu pentru varsta mea sunt destul de cult, shi nu imi convine sa fiu catalogat drept prost dak ascult manele. Adevarat ascult manele deoarece nu ma obosesc sa schimb melodia pe care o alege. Totushi, ascult toata gama de genuri muzicale. De exemplu, duminica ascult Goldies, cand ma enerveaza cineva ascult rock (dar niciodata Hard Rock - deoarece urasc acel gen muzical shi fara ca sa incerc sa jignesc asha cum am cosiderat eu anterior, este mult prea "HARD"). In rest, in 80% din cazuri ascult trance, shi melodia mea preferata: Andain - Summer Calling In rest numai bine shi incercatzi sa nu mai facetzi afirmatzii pripite.
Guest NDude Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 De obicei ascult progresive shi trance, dar niciodata nu ma dau la o parte de la rap!! Nu suport manelele dar ..... fiecare cu gusturile lui(cam nasoale gusturi :P )! Nu toti pot fi caracterizati de muzica pe care o asculta! Cred ca doar cei cu o personalitate puternica, pot fi definiti prin muzica pe care o asculta! Acele persoane care asculta muzica in functie de dispozitie nu pot fi caracterizati de un anumit gen.
danielmihai Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 :D Yo asculta toate tipurile de muzica imafara de manele dar ascult in psecial haus.Am vreo 1400 de melodi numai haus.Daca vrei si tu poti sa ma cauti cu programul DC++(pe care il gasesti si le Link Mania in categoria Downloads). :ph34r: