Guest gibrinel Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 imi trebuie un slogan pt o campanie de reciclare a deseurilor, a PET-urilor in special si imi trebuie in seara asta, cel tarziu pana maine dimineatza la ora 11. postatzi orice motto va vine in minte ca poate imi mai vin si mie idei de la ele, dar va rog fara prostii . Oricum, rog admini sa nu stearga post-ul asta macar pana maine dupa ora 11-12, si va rog mult de tot venitzi cu idei, am mare nevoie.
Raul Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Recicling better then trashing a better way to make ur future safer and healthier
Komandr Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Everytime you recycle a fuzzy koala gets a hug !
Raul Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 ori hmm let`s see:"In fiecare zi cate un copac este salvat de la defrisare , cu ajutorul reciclarii"
Guest gibrinel Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 very cool Komandr....dar nu pot folosi nici unul din astea....ori sunt la abureala ori sunt lame
Raul Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Pai zi si u mai detaliat cam ce sa contina si ce nu
frankie Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 1.Recicleaza pt o lume mai curata 2.Recicleaza si te vei simti mai bine 3.De fiecare daa cand reciclezi mai adaugi un an in viata unui copac(sau cum o fi )
falcon2blue Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 1.Recicleaza pt o lume mai curata2.Recicleaza si te vei simti mai bine 3.De fiecare daa cand reciclezi mai adaugi un an in viata unui copac(sau cum o fi ) plz zi mi cum sa reciclez
frankie Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 plz zi mi cum sa reciclez de ce atatea posturi pt nimik !!:D !!????? exista centre de reciclare, cauta si tu prin orashu tau si vei gasi, a ce arat eu ..a harta??? ... succes in gasirea centrelor
Guest satanistul Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 (edited) Nu mai fi un Neanderthal si arunca dracului la cos ca nu esti la edited acasa ...iei 3 zile pauza pentru limbaj Edited November 4, 2005 by seba18