Trex Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 As avea si eu doua intrebari: :D 1. De unde as putea si eu sa downloadez niste sunete polifonice ? 2. Pe un telefon Sagem mix-5 merg si MID-urile ? sorry daca am postat in alta sectiune :P
rats Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 din pacate pe bucata asta de pamant pe care stam (toata terra), toti vor sa scoata bani. banu' ii la putere. Asa... peste tot vedem reclame cu _i-ati melodia asta cu doar 100$ !!!!!!!_ OMG!!! Asa ca am cautat pe google un site de unde poti lua sunete polifonice. Amintesc ca este LEGAL. Mai ilegal este cumpararea lor. Singuru` loc unde am gasit a fost un site polonez <_< adica: http://www.dzwonki.obywatel.pl/ ..dar sunt sigur ca orice se descurca. Ai un search, si literele alfabetului. Au albume intregi. Cel mai bun site de unde CHIAR pot download-a sunete polifonice. P.S. Toate varianta mid(i).
alex Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 melodii polifonice am eu pe pc in jur de 20mb :D toate sunt mid asa ca afla daca merg pe telefonul tau mid-uri si iti dau eu melodii :P vin si eu cu o intrebare :P jocuri java pt mobile(free) are careva :D?
rats Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 melodii polifonice am eu pe pc in jur de 20mb :D toate sunt mid asa ca afla daca merg pe telefonul tau mid-uri si iti dau eu melodii :P vin si eu cu o intrebare :P jocuri java pt mobile(free) are careva :D? :P Jocuri, aplicatii si altele poti gasi pe forumul site-ului www.AVIANET.com P.S. Scuze pt. reclama
Trex Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 ok, am sa vad daca merg si MID-urile;daca merg norocul meu :P pentru ca am gasit pe site-ul care la zis Slim-Shady Oricum thx to all ;)
alex Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Slim-Shady multumesc mult dar... problema e ca nu am nokia pt sony ericsson t610 nu stii vre-un site... ca am cautat o multime cu google si nu am gasit nimic free (si nu le dau alora de la connex 3$ pe un joc)