dodo Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Salutare,am caractere la ML ,dar in momentul cand incerc sa intru pt cu alt caracter (sub gap ,gen 300 lvl) imi zice ca e gap ,in pt pot intra doar cu caracter undeva in jur de 380 lvl ,la fel si invers ,daca se poate face ceva... Zi faina Quote
MuTechGuy Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Din pacate asa functioneaza sistemul de Gap, Normal Level + ML Level. Momentan nu avem ce-i face. Quote
GIXx Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 La 11.06.2022 la 10:12, dodo a spus: Salutare,am caractere la ML ,dar in momentul cand incerc sa intru pt cu alt caracter (sub gap ,gen 300 lvl) imi zice ca e gap ,in pt pot intra doar cu caracter undeva in jur de 380 lvl ,la fel si invers ,daca se poate face ceva... Zi faina Salut, iti pot da raspunsul cum sa fentezi GAP , acuma depinde de tine dacă îl preferi aici sa ne stie toata lumea manevrele, sau păstrăm secretul in ally ..."Nu mor câini cand vor tigru " Quote
EminescuX Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 pui party la global intri cu un caracter intermediar ,sa fie in gap cu nicunu,pe urma pui party pe global cu caracteru intermediar si merge Quote
Fury Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Acum 6 ore, eminescux a spus: pui party la global intri cu un caracter intermediar ,sa fie in gap cu nicunu,pe urma pui party pe global cu caracteru intermediar si merge varianta fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.................. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . ... ..............................................................................foarte lunga La 12.06.2022 la 22:18, GIXx a spus: Salut, iti pot da raspunsul cum sa fentezi GAP , acuma depinde de tine dacă îl preferi aici sa ne stie toata lumea manevrele, sau păstrăm secretul in ally ..."Nu mor câini cand vor tigru " recomand Quote